Buna tam olarak nasıl ulaştığını sorsam?İşin ironik kısmı nedense Zoro'nun ismini Çince'den Google Translate ile çevirdiğimizde sauron diye çeviriyor. 索隆
Buna tam olarak nasıl ulaştığını sorsam?İşin ironik kısmı nedense Zoro'nun ismini Çince'den Google Translate ile çevirdiğimizde sauron diye çeviriyor. 索隆
Spoiler çevirirken denk geldim bir kere. Tamamen şansıma.Buna tam olarak nasıl ulaştığını sorsam?
Mantıklı. Oda bu tarz basit şeyleri çizmeye bile gerek görmüyor demek ki. Shutenmaru da aynı şekilde yara almış olmalı bu mantıkta.Tabi saldırıdan fazla etkilenmemiş kişi Shuten bir kısmını engellemiş mesela şöyle bir sahne var Coby kan alıyor Luffy'den ama ağır bir yara değil sonra ki sahne de Luffy'nin yüzünde çizik dahi yok.
İlginç. Japonca okunuşu değil de Çince okunuşudur o büyük ihtimalle ama bilemiyorum.Spoiler çevirirken denk geldim bir kere. Tamamen şansıma.
Tekgözden anlamalıydık. Diğerini orcları gözetlesin diye bırakmış reis.İlginç. Japonca okunuşu değil de Çince okunuşudur o büyük ihtimalle ama bilemiyorum.
Zoro aslında iki senelik eğitimde Mihawk'ı yenmiş. Water 7'da yaptığı gibi Mihawk'ın kılıcının lanetini de üzerinde denemek istemiş, kılıcı yükseğe fırlatmış ve kılıç gözünü almış... Al lan zaten beğenmedim ben neremde taşıycam, nasıl kınından çıkarıcam bu kılıcı demiş geri vermiş Mihawk'a.Tekgözden anlamalıydık. Diğerini orcları gözetlesin diye bırakmış reis.
Diğer kılıçları da kendisi karartacakmış işte taşan hakisiyle. Kuina'nın emanetini karartırsa yazıklar olsun.Şimdi bu Hazan Suyu bir zamanlar dünyanın en güçlülerinden birinin uplanmış itemi çıktı. Bu durumda Zoro dünyanın en sağlamlarından birinin en sağlam power up’ını almış mıdır? Hazıra konmuş mudur? Başkasının gücüyle gerdeğe girenin hali nece olur aybalams xD
Evet, ama Z'nin geçmişi Oda tarafından yazıldı.Anladım. Yani seriyle hiç bir bağı yok. Weevil ile ilişki kurmamızın falan da bir anlamı olmuyor.
Teşekkürler.