Aynı mantıkla işte Pika > Dof oluyor.Kılıç yeteneği ve fiziki güç bir ihtimal kabul edilebilir de b. hakide nasıl bir üstünlük var onu anlamadım. Vergonun bhakisi picadan daha mı zayıftı da bu sonuca vardın hocam?
Aynı mantıkla işte Pika > Dof oluyor.Kılıç yeteneği ve fiziki güç bir ihtimal kabul edilebilir de b. hakide nasıl bir üstünlük var onu anlamadım. Vergonun bhakisi picadan daha mı zayıftı da bu sonuca vardın hocam?
O mantığın pek bir tutarlılığı yok. Pika>Dof diyebilmek için kazara şift tuşuna falan basmış olmak gerekiyor. Aynı şey Pika>Vergo için de geçerli.Aynı mantıkla işte Pika > Dof oluyor.
Senin şu yazdığın mantığı anlayan yok. Olsa zaten sorun kalmayacak ortada.Şu örnek hiç sağlıklı değil Luffy nin olduğu bir arc da yanında kim olsa o duruma düşerdi. Ana karakter varken yan karakter ne zaman parladı ki.. Bu durumda sen Dof=Zoro mu diyorsun? Halbuki Doff a en ağır hasarları verende Law dı demek ki Zoro ya verse Zoro ölecekmiş.
İşte olay Zoronun aldığı rakiplere geldiği zaman Pika>Vergo olay.. Zoro vs Law karşılaştırması olunca Zoronun aldığı rakip Pica ama Law dan her türlü üstün olan da Zoro bende bunu anlamıyorum. Hadi kılıç kullanımı üstün dersin tamam ya da dersin ki fiziksel olarak yukarıdadır ki ? Bana göre pek olası değil.O mantığın pek bir tutarlılığı yok. Pika>Dof diyebilmek için kazara şift tuşuna falan basmış olmak gerekiyor. Aynı şey Pika>Vergo için de geçerli.
Ben daha bir şey demiyorum. Maksat çıkarım yapıp karşılaştırmaksa bir diğer adamın aldığı rakibe bakacaksın ya da şimdiye kadar ne yapmış diye baştan sona bir düşünceksin... Hayalimde olan şeyleri bende buraya döksem Law çoktan kkydi.Senin şu yazdığın mantığı anlayan yok. Olsa zaten sorun kalmayacak ortada.
Beklediğimden de kötü bir argümanla geldin karşıma Law'ın ya da X karakterin dövüştüğü rakip o kişinin seviyesini belirlemez. Zoro Mihawk'la dövüşürken Law ne yapıyordu ? Al sana senin mantığınla cevap. Luffy ve Kid Kaido'yla savaşırken Law ne yapıyordu ? Örnekler artırılabilir.Bir arc boyunca Pica nin bedenini bulup kesmeye çalışan ve üstüne kafes ittiren Zoro ile bir arc boyunca Dof la uğraşan üstüne amiralle uğraşan daha çok da sayarım neyse....Law arc bossu ile uğraşıyorken Zoro Pikayı kesmeye çalışıyordu.... Bunlara rağmen Zoro üstün diyorsan okey. Zaten her türlü senin gözünde Zoro herkesten üstün, o yüzden seninle tartışmanın bir anlamı yok.
İşin zevkini sen baştan kaçıyorsun zaten... İnsan senle tartışırken baştan sonunu biliyor. O yüzden istediğini diyebilirsin.Beklediğimden de kötü bir argümanla geldin karşıma Law'ın ya da X karakterin dövüştüğü rakip o kişinin seviyesini belirlemez. Zoro Mihawk'la dövüşürken muhtemelen Law ne yapıyordu ? Al sana senin mantığınla cevap. Luffy ve Kid Kaido'yla savaşırken Law ne yapıyordu ? Örnekler artırılabilir.
Sonuç olarak dövüştüğün rakip tamamen önemsiz değil elbette. Ama o rakibe karşı ne yapabildiğin önemli. Şimdi bana Law, Mingo'ya gamma knife çaktı diyeceksen bence de tartışmanın bir anlamı yok. Çünkü o saldırıyı nasıl yaptığı gayet açık ve net
Hee bir de argüman sunamayıp cevap veremeyince olayı fanlığa bağlamayın hemen yav. İşin zevki kaçıyor
Zoro iyidir severim de fakat üstündeki plotarmorun %5i ortalama birinde olsa 3 kez KK olmuştu.İşte olay Zoronun aldığı rakiplere geldiği zaman Pika>Vergo olay.. Zoro vs Law karşılaştırması olunca Zoronun aldığı rakip Pica ama Law dan her türlü üstün olan da Zoro bende bunu anlamıyorum. Hadi kılıç kullanımı üstün dersin tamam ya da dersin ki fiziksel olarak yukarıdadır ki ? Bana göre pek olası değil.
Ben daha bir şey demiyorum. Maksat çıkarım yapıp karşılaştırmaksa bir diğer adamın aldığı rakibe bakacaksın ya da şimdiye kadar ne yapmış diye baştan sona bir düşünceksin... Hayalimde olan şeyleri bende buraya döksem Law çoktan kkydi.