Luffy altın vuruş yapacak yalnız ne geri planı? :/Zoro-Sanji-Law üçü de önemli karakterlerle karşılaşacaklar bana kalırsa. Sanji şimdiden bir adım attı. Bu arc Luffy biraz geri planda kalmalı.
Luffy altın vuruş yapacak yalnız ne geri planı? :/Zoro-Sanji-Law üçü de önemli karakterlerle karşılaşacaklar bana kalırsa. Sanji şimdiden bir adım attı. Bu arc Luffy biraz geri planda kalmalı.
Şöyle olur işte pek ahım şahım bir iş yapmadım der Zoro adamı aldıktan sonra.Ahaha senaryolarını zevkle takip ediyoruz.
Sanji'nin gücünü pek kaale almıyorum hala zaten
Kalmalı diyorum zaten. Biraz da tayfanın geri kalanı önce çıkmalı.Luffy altın vuruş yapacak yalnız ne geri planı? :/
Nami gelip şenlendirmeli gönülleri.Kimse de demiyor yahu bu Nami nerede diye? Mom un olduğu yere gidip de diğerini de çalsaydı keşke ..
Ne bileyim. Ben yüzlerinin verdiği benzerlik ve havayı benzettim. Tabi ki iki karakterin seri içindeki yeri ve önemi arasındaki fark bu benzerliği bağdaştırmada bir engel olabilir ya da karaktere olan sevgi dediğin gibi..Ben Gin'in spin off'larının çıkmasını isteyen biriyim. Ancak öyle bir hava sezemedim. Belki de ben Gin'i çok sevdiğimden yakıştıramıyorum kimseyi. O da bir ihtimal.
Doğruya doğru
İyiymiş. :/ Byakuya gibi kibir abidesi bir şahıs bile Kenpachi'den etkilenmiş mi burada yoksa ben mi yanlış anladım?Şöyle olur işte pek ahım şahım bir iş yapmadım der Zoro adamı aldıktan sonra.
Yep. Onun işi mamayi kafalamak. Prometheus aldı mı ver elini one piece evrenin en güçlü kadınıNami gelip şenlendirmeli gönülleri.
Hahaha Çok açıklayıcı olduŞöyle olur işte pek ahım şahım bir iş yapmadım der Zoro adamı aldıktan sonra.