Yalnız Kyoshiro beklediğimden de sağlam bir karakter sanırım. Elbiseli Sanji'yi havası kaçmış balon gibi uçuran Pege One'ın patron dediği adam bu. Büyük ihtimalle 6 headliner'ın hepsinden güçlü. Güzellll
Sanji Page One alır kostümle Zoro da patronunu işte onun altyapısını attı.Yalnız Kyoshiro beklediğimden de sağlam bir karakter sanırım. Elbiseli Sanji'yi havası kaçmış balon gibi uçuran Pege One'ın patron dediği adam bu. Büyük ihtimalle 6 headliner'ın hepsinden güçlü. Güzellll
Ahaha senaryolarını zevkle takip ediyoruz.Sanji Page One alır kostümle Zoro da patronunu işte onun altyapısını attı.
Sanji sorar artık.
- Zoro bu adamı nasıl yendin Page One güçlüydü onun patronu oluyor.
Zoro - Pek özel birşey yapmadım sadece düello atmamız yeterli oldu.
Jack ile dövüşecekse ısınma olur Zoro için işte.Bu Kyoshiro'dan inanılmaz bir İchimaru Gin havası alınıyor farkeden olmuştur belki.Kalbur üstü güçlü olmaması imkansız.
Gin ile Kyoshiro denen numuneyi bir tutmak. Yakıştıramadım sana. Ben sezmedim hava filan.Sanji Page One alır kostümle Zoro da patronunu işte onun altyapısını attı.
Sanji sorar artık.
Jack ile dövüşecekse ısınma olur Zoro için işte.Bu Kyoshiro'dan inanılmaz bir İchimaru Gin havası alınıyor farkeden olmuştur belki.Kalbur üstü güçlü olmaması imkansız.
Sancıyla*Ahaha senaryolarını zevkle takip ediyoruz.
Ben sancıdan zevk alıyorum.Sancıyla*
Sanji'nin gücünü pek kaale almıyorum hala zatenSanji Page One alır kostümle Zoro da patronunu işte onun altyapısını attı.
Sanji sorar artık.
Gin'in Bleach'teki yeri ve önemi açısından değil ama sinsilik, kurnazlık ve güç açısından @Millennium Wizard bence haklı. Gin'in bu tarz yönlerini yansıtıyor bence Kyoshiro.Gin ile Kyoshiro denen numuneyi bir tutmak. Yakıştıramadım sana. Ben sezmedim hava filan.
Ben Gin'in spin off'larının çıkmasını isteyen biriyim. Ancak öyle bir hava sezemedim. Belki de ben Gin'i çok sevdiğimden yakıştıramıyorum kimseyi. O da bir ihtimal.Gin'in Bleach'teki yeri ve önemi açısından değil ama sinsilik, kurnazlık ve güç açısından @Millennium Wizard bence haklı. Gin'in bu tarz yönlerini yansıtıyor bence Kyoshiro.