Tayfa Luffy'ye kaptan diyince niye seviniyorum la ben? Çok nadir olduğundan herhalde.
Haki kullanılırken sakin olmak gerekiyor. Aksi halde kullanılamıyor. Bunu gözlem hakiden biliyoruz. Aynı durum diğer hakiler için de geçerli. Bunun yanında Zoro kılıç tekniklerini geliştirmek için o pozisyona girmiş olabilir. Mesela yarasa adamınkini çok rahat durdurdu. Çünkü onun için hazırdı. Mesela luffy katakuri ile dövüşürken , kızın teki iğne atıyor. Luffy de kendini koka kaplasaydı o zaman? Anlık bir şeyde bu tür şeyler normaldir.Ben de kaplasın diyorum o Zoro'nun sorunu. Zamanı yoktu kaplayamadı belli bir süre alıyor tarzı yorumlara gerek yok.
Saldırıyı direk içine yaptığını biliyorum ancak buda fiziksel bir saldırı kardeşim Lawın yüz ifadesinde saldırıyı itmesinde bir değişiklik yok hatta saldıridan sonra kaçicak mecali yok Luffy yardım ediyor görüyoruz ve saldırı beş karede resim ediliyor Law sonrasında nefes nefese kalıyor benim yorumum budur bu sayfalara.https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-781.html
Animede ne olduğunu bilmiyorum.İlgilenmiyorum da.Ben manga üzerinden tartışırım.Buyur burada manga var.Law bizzat kendi ağzı ile bu teknik seni içeriden yok edecek diyor.Radyasyon tarzı bir etkisi var.Saldırıyı aldığı bölgede kesik delik benzeri bir şey de yok.Saplama gibi bir durum geçerli değil.O sahnelerdeki kan ağızdan geliyor.Senin dediğin gibi saplama olsa karın bölgesinde kesik olurdu.Bakıyoruz o da yok.Demek ki fiziksel gücün önemi yokmuş.Çünkü bir şey saplamıyorsun.
Kırmak mı ben kasmak dedim@Historia
Çar kırmak ne? :/
Şu hâle gelseler ya tekrar.Luffy’nin çarı nasıl kasılır adlı çalışma.
Ah eski franky ah
Ve son olarak
Shanks da var. Dur. Adam yonkoya da çar kastırıyor.Luffy’nin çarı nasıl kasılır adlı çalışma.
Ah eski franky ah
Ve son olarak