Çoğu kişi Dressrosa da gösterildiğinde öyle sandı ama sonuç bu malesef.Sen diyince biraz daha benzettim ama olmasın bee. Ben de o resimde gözükünce bekliyorum ki Dragon'un ortağı, sağ kolu, Rayleigh'i, Zoro'su.
Çoğu kişi Dressrosa da gösterildiğinde öyle sandı ama sonuç bu malesef.Sen diyince biraz daha benzettim ama olmasın bee. Ben de o resimde gözükünce bekliyorum ki Dragon'un ortağı, sağ kolu, Rayleigh'i, Zoro'su.
Bu nasıl.bir mantıkdır hocam.Wb yarı ölü halde olmasa atakları daha güçlü olmayacakmıydı.Dof yarı ölü halde olmasa g4 e daha fazla dayanmayacakmıydı.Yarı ölü halde olup olmaması ile gamma knifeın ne alakası var ? Yarı ölü halde olmasa tekniğin yıkıcılığı mı büyüyecekti ?
Gamma knife dediğin saldırının senin fiziksel gücünle veya hızınla ne alakası var ? Birisine kurşun sıkarken fiziksel gücünün bir önemi yoktur.İşi yapan sen değil kurşundur.Umarım anlatabilmişimdir.Bu nasıl.bir mantıkdır hocam.Wb yarı ölü halde olmasa atakları daha güçlü olmayacakmıydı.Dof yarı ölü halde olmasa g4 e daha fazla dayanmayacakmıydı.
Of of bu nasıl bir ironidir. Etme bulma dünyası.Kaptanı hapishaneyden çiçek toplayandan kaptanı hapishanedeyken gemi turu yapıp kumar oynayana hey yavrum hey
Adam haklı. Zoro fanı bir mangakamızın olduğunu unuttu galiba Sanjici arkadaşlar.Sanji'ye bunları veren Oda Zoro'ya neler vermez.
Yorgunluğu arttıkça açtığı odanın büyüklüğü düşüyor düştükce saldırı gücü de düşüyor gel gelelimki bu yaptığı saldırı bir bıçak saplıyormuş gibi gözüküyorGamma knife dediğin saldırının senin fiziksel gücünle veya hızınla ne alakası var ? Birisine kurşun sıkarken fiziksel gücünün bir önemi yoktur.İşi yapan sen değil kurşundur.Umarım anlatabilmişimdir.
Hangisi önce bilmiyorum ama Sunny'nin şeytan saçı tekniği ile koka arasında 1 mm benzerlik yok hacı, görünüşleri bile benzemiyor, niye böyle yazmışlar anlamadım.
Diğer yandan Koka zaten çalıntı bir unsur ama çalındığı yer Toriko değil, Hokuto no Ken.
Tekkai ve Koka teknikleri, Hokuto'daki Kiba Klanı reisinin kullandığı Kazan tekniğinin birebir kopyası.
Sayfaları okuyunca çok çok çok bariz görülüyor zaten.
İyi trollüyorsun ha hemen kıvırma lafları falan o laflar ilk senden çıkıyorsa var birşeyler. :/Luffy de deme. Luffy Cracker'in delme saldırılarını yiyor da yaralanmıyor sadece uçuyor. Hawkins'in çivileri ile mi yararlanacağı kesin?
Ayrıca twei de çok güzel açıklamış hani. O yorumun üzerine yorum olmaz Emre. Kıvırmaya gerek yok.
Ben Sanjiciyim unutmadım. Dressrosa'da Doflamingo Sanji'yi ufalarken Zoro amiralin çekiminden kurtulmuştu.Adam haklı. Zoro fanı bir mangakamızın olduğunu unuttu galiba Sanjici arkadaşlar.