Nasıl geçmeyeyim ki? O sahneyi beğenmeyen de kendisine OP fanı demesin bir zahmet. :/Biraz @Raiden e çekin Luffy tek yeyince bizden fazla dalga geçti.
Nasıl geçmeyeyim ki? O sahneyi beğenmeyen de kendisine OP fanı demesin bir zahmet. :/Biraz @Raiden e çekin Luffy tek yeyince bizden fazla dalga geçti.
Muhteşem
Muazzam
Veriverinays.Haklısın, Zoro Sama'nın gerçek gücünü ifşa ettim. Tövbe etmezsem, bana neler olacağını analiz hakili Zoro bile tahmin edemeyebilir. O yüzden tövbe ediyorum.
Birde boş boş onlara mı bölüm çizecek, tüm keke gelmediler. Onları özellikle çağırmadığı sürece gelmezler.Bu Luffy'nin astları wano'ya da gelmeyecekse işleri ne? Umarım gelirler.
Luffy armutu tek yedi diye millet herkesi onun gibi sanıyor galiba.Kimse Ray'e tek atamaz. Yaşlı da olsa.
Sanat eseri ya sanat eseri
Aynen. Avel Luffy'yi adam oldu zannediyorlar. O ödül Luffy'ye 1 numara büyük zaten. Ses var görüntü yok gibi bir şey. İçi boş.Luffy armutu tek yedi diye millet herkesi onun gibi sanıyor galiba.
Ödülü yanıltıyor herhalde 1,5 milyon tek yer mi diye?
Ödülü ne olursa olsun,Lütfü Lütfüdür yani.
Bu adamlar gerekli, Luffy'nin de astları illaki gelecekler bir yerlere. Boş boş ya da dolu dolu bölüm çizilecek!Birde boş boş onlara mı bölüm çizecek, tüm keke gelmediler. Onları özellikle çağırmadığı sürece gelmezler.
Wano aracı uzun olacak,kimler kimler gelecek onlarda gelebilir.Bu adamlar gerekli, Luffy'nin de astları illaki gelecekler bir yerlere. Boş boş ya da dolu dolu bölüm çizilecek!
Yaw nalakasi var. Bu adam Don Krieg kesmedi mi? Kaido kimmis?Mihawk da tek yer Kaido'dan. Haberleri yok. Neden ıssız bir yerde kalıyor sanıyorsunuz? Shanks ile zamanında danışıklığı olmasa adını bile zikrederken titrerdi bu Vampir.