Ohooo, bunda şaşırıyorsan kf2.0 senin aklını alacak demektirNaniiiii?
Ohooo, bunda şaşırıyorsan kf2.0 senin aklını alacak demektirNaniiiii?
Biraz @Raiden e çekin Luffy tek yeyince bizden fazla dalga geçti.Hakikatlere tamamen sadık kalarak, yapılmış, herhangi bir şekilde gülünç olmayan, müstesna bir çizim olmuş. Bunu gülünç bulanların, ne yapmak, nereye varmak istediklerine, anlam veremiyorum.
Tamam, Linlin fanı olarak, Linlin Zoro'dan tek yeyince, Linlin ile dalga geçerim.Biraz @Raiden e çekin Luffy tek yeyince bizden fazla dalga geçti.
Akıyor maşallah.Deme ya :S Peki mouse ile metni seçerek alıntılamayı biliyor musun? Bi dene bence o da eğlenceli.
adam feril feril be.
Çabuk tövbe et. Yoksa olacakları analiz hakili Zoro bile tahmin edemez.Tamam, Linlin fanı olarak, Linlin Zoro'dan tek yeyince, Linlin ile dalga geçerim.
Naniii vol.2Deme ya :S Peki mouse ile metni seçerek alıntılamayı biliyor musun? Bi dene bence o da eğlenceli.
adam feril feril be.
MuhteşemDayanamadım.
Muazzam
Oaaaa!!
Haklısın, Zoro Sama'nın gerçek gücünü ifşa ettim. Tövbe etmezsem, bana neler olacağını analiz hakili Zoro bile tahmin edemeyebilir. O yüzden tövbe ediyorum.Akıyor maşallah.
Çabuk tövbe et. Yoksa olacakları analiz hakili Zoro bile tahmin edemez.
Yani bu Zoro fanlari şu rüyalari görmeyi birakmayacaklar belli.Tamam, Linlin fanı olarak, Linlin Zoro'dan tek yeyince, Linlin ile dalga geçerim.
Benim rüyalarım hep çıkar.Yani bu Zoro fanlari şu rüyalari görmeyi birakmayacaklar belli.
Bu seri kılıç üzerine kurulu değil ki:/. Mesela bir garp ve wb kılıç pastırması yapar mihawk’dan. Luffy zaten mihawk’ı geçecek öyle yada böyle bunu da kılıçsız başaracak.Doğru zoro olmadan tayfaya Mihawk ı salsak adam içinden geçer hasırşapkaların luffy fanları itiraz edebilir ama luffy lastik güçlü hakiye sahip kılıç ustalarına karşı pek şansı yok