Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha lan skdkdkdıdkdkkd
Ateistler bunu da açıklayın hadi(!)
Filo kaptanı zoro:oleyo2:

Law ve Ace sanılan seviyenin çok daha üstünde karakterler bana göre. Özellikle Law, adamı her zaman bir handikap içerisinde gördük hiç fırsatı olmadı şöyle şov yapmaya.

  • Dof ile ilk karşılaşmasında gücünü saklamak istedi, çünkü meyvesi mükemmel olsa da çok çabuk tükeniyor. Buna rağmen amiral+Dof beraber daldılar adama, tüm gücünü kaçmaya tüketti. Köprüdeki yenilgisinin ana sebebi bu.
  • Balkondaki savaşta yine tek sıkımlık canı kaldığından, kontrollü dövüştü, bilerek dayak yemek zorundaydı ve eline geçen tek fırsatı çok iyi kullandı, Dof'u yarılattı.
Bence Herkes tekti o savaşta fujitora acımamıştı o meteoru Dof un üzerine de gelecek şekilde düşürmeyebilirdi

Gayette olabilir. Tayfanın neye ustalaştığına bağlı. Meyvelerini iyi kullanan bir tayfaya kılıç şart değil. Garp’a bakıyoruz adam haki.
Yani kılıç yerine mızrak da olabilir başka bir alet de. Wb ye bak mesela en güçlü adamlarının sadece birinde kılıç var. Vista’nın yerini başkasıyla doldurabilir. Yani ne kılıç şart nede meyve.
Doğru zoro olmadan tayfaya Mihawk ı salsak adam içinden geçer hasırşapkaların luffy fanları itiraz edebilir ama luffy lastik güçlü hakiye sahip kılıç ustalarına karşı pek şansı yok
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık