Benim söylediğim ne senin söylediğin ne? Neyse ben fikrimi yukarıda net biçimde belirttim. Sebeplerini de açıkladığımı düşünüyorum, herkes istediği gibi düşünüp yorumlayabilir.
Ben güçsüz mü dedim, asıl sana hayırdır?
Marco'nun bazı eksikleri olmasa dediğin gibi Amiral olabilir fakat o eksiklerini MF'yi okursan görebileceğini düşünüyorum. Marco tartışmalarında pek çok kişi tarafından anlatılan eksiği. Ne kadar muhteşem bir savunma gücün olursa olsun saldırı konusunda belli sıkıntıları olan bir meyveye sahip. O yüzden bazı noktalarda Amiral'den ayrılıyorlar.
Evet kapışabilirler ama bir yerden sonra kaybederler tıpkı MF de olduğu gibi, Katakuri de aynı şekilde onunda düşünce yapısı bu konuda zayıf, Bir de meyvesi üzerinde kendini ne kadar geliştirmiş olursa olsun meyvesinin seviyesi belli. Yani Amiral karşısında bir çok meyveyi ne kadar geliştirirsen geliştir zayıf kalıyorsun. Eğer onlar gibi yok edici meyvelerin yoksa zor durumda kalıyorsun.
Karasakal karşısında şans vermeleri gayet normal. Niye verilemeyecek? Tayfa sadece kaptanını kaybetmiş ve kin tutuyor adamlara. Durdurabilecekler arasına Marco'yu da ekliyorlar ki sonunda durduramıyorlar zaten. O düşünceleri de boş çıkıyor adamların. Yani sana göre ön yargılı yorum yapıyor olayım ben Mangada geçen şeyleri yorumluyorum, bu senin istediğin gibi yorumlar olmayınca neden saçmalayıp ''Hep ön yargılı yorumlar yapıyorsun'' deme gereği duyuyorsun ki? Ben senin gibi düşünmek zorunda mıyım? Benim düşünce bu yönde. Marco bir Amirali karşısına alabilir ama onu yenecek bir durumda değil. Katakuri de öyle, dövüş ne kadar uzarsa bu karakterler bir yerden sonra sıkıntı yaşayacak. Çünkü Amirallerin meyveleri, aldığı eğitimler bu adamlardan fazla. Bunların hepsi dövüşte net olarak belli oluyor, MF de bunu gördük.
Kaido gibi über güçte çıkacağını senin dışında kim düşünüyor? Yani bu adamın Marco'dan veya Katakuri'den çok çok güçlü çıkacağını düşünen var mı gerçekten? Yani ortada 2 tane sağ kol varken böyle bir düşünceye girmen acaba hangimizin saçmaladığını gösterir bir düşün? Hele çağın zirvesinde görünen WB'nin sağ kolunu görmüşken bunu söylüyorsun. Yani sen gelip boş boş ''Görmeden karakteri yorumluyorsun'' demeye getiriyorsun. Ben pek çok akrakterde yorum yazmam bile bunu nerden uyduruyorsun bilmiyorum, eğer bunu diyorsan bana kanıtlayacaksın. Boş yorum yazmayacaksın böyle, eğer ben bir şeyleri yorumluyorsam onun önceden örnekleri vardır. Tıpkı Marco ve Katakuri gbi bunu anlamak lazım ilk önce.