Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Ashura yapabilen Zoronun kumayı gafil avlamışken shishisonson çakmak yerine ashura çakmaması da ayrı bir olay. Shishisonson daha mı güçlü yoksa :eek:
Shishi son son hızlı bir saldırı. Ashura ise daha çok güç odaklı bir saldırı. Zoro'nun o an ihtiyacı olan şey hızdı. Aksi halde Kuma'ya dokunma ihtimali yoktu. Bu yüzden shishi son son kullandı.
 
Benim söylediğim ne senin söylediğin ne? Neyse ben fikrimi yukarıda net biçimde belirttim. Sebeplerini de açıkladığımı düşünüyorum, herkes istediği gibi düşünüp yorumlayabilir.


Ben güçsüz mü dedim, asıl sana hayırdır? :D

Marco'nun bazı eksikleri olmasa dediğin gibi Amiral olabilir fakat o eksiklerini MF'yi okursan görebileceğini düşünüyorum. Marco tartışmalarında pek çok kişi tarafından anlatılan eksiği. Ne kadar muhteşem bir savunma gücün olursa olsun saldırı konusunda belli sıkıntıları olan bir meyveye sahip. O yüzden bazı noktalarda Amiral'den ayrılıyorlar.

Evet kapışabilirler ama bir yerden sonra kaybederler tıpkı MF de olduğu gibi, Katakuri de aynı şekilde onunda düşünce yapısı bu konuda zayıf, Bir de meyvesi üzerinde kendini ne kadar geliştirmiş olursa olsun meyvesinin seviyesi belli. Yani Amiral karşısında bir çok meyveyi ne kadar geliştirirsen geliştir zayıf kalıyorsun. Eğer onlar gibi yok edici meyvelerin yoksa zor durumda kalıyorsun.

Karasakal karşısında şans vermeleri gayet normal. Niye verilemeyecek? Tayfa sadece kaptanını kaybetmiş ve kin tutuyor adamlara. Durdurabilecekler arasına Marco'yu da ekliyorlar ki sonunda durduramıyorlar zaten. O düşünceleri de boş çıkıyor adamların. Yani sana göre ön yargılı yorum yapıyor olayım ben Mangada geçen şeyleri yorumluyorum, bu senin istediğin gibi yorumlar olmayınca neden saçmalayıp ''Hep ön yargılı yorumlar yapıyorsun'' deme gereği duyuyorsun ki? Ben senin gibi düşünmek zorunda mıyım? Benim düşünce bu yönde. Marco bir Amirali karşısına alabilir ama onu yenecek bir durumda değil. Katakuri de öyle, dövüş ne kadar uzarsa bu karakterler bir yerden sonra sıkıntı yaşayacak. Çünkü Amirallerin meyveleri, aldığı eğitimler bu adamlardan fazla. Bunların hepsi dövüşte net olarak belli oluyor, MF de bunu gördük.

Kaido gibi über güçte çıkacağını senin dışında kim düşünüyor? Yani bu adamın Marco'dan veya Katakuri'den çok çok güçlü çıkacağını düşünen var mı gerçekten? Yani ortada 2 tane sağ kol varken böyle bir düşünceye girmen acaba hangimizin saçmaladığını gösterir bir düşün? Hele çağın zirvesinde görünen WB'nin sağ kolunu görmüşken bunu söylüyorsun. Yani sen gelip boş boş ''Görmeden karakteri yorumluyorsun'' demeye getiriyorsun. Ben pek çok akrakterde yorum yazmam bile bunu nerden uyduruyorsun bilmiyorum, eğer bunu diyorsan bana kanıtlayacaksın. Boş yorum yazmayacaksın böyle, eğer ben bir şeyleri yorumluyorsam onun önceden örnekleri vardır. Tıpkı Marco ve Katakuri gbi bunu anlamak lazım ilk önce.

Amiral olman için illa yıkıcı meyveye sahip olmalısın şartı mı geçti manga sayfasını görelim.Sengoku,Z bunlar olmadan amiral olmuş kişiler yine Garp da istese olacaktı.Güçlü saldırı gücü olan meyve şartı yok o senin fantazin olmuş.
Bir amiral bile etmeyecekse Marco ona kimse şans vermezdi.2 meyveli üzerine en kötü 6. seviye mahkumlarını tayfasına katmış bir adamdan bahsediyoruz.Marco amiral altı sağ kol olarak şansa sahip olacaktı evet.2 tane amiral adayı koramiral gösteriyorlar Marco'nun çeyreği eder mi şüpheli ama Marco amiral olamaz.İyiymiş bu baya.

Mangada geçen birşeyi yorumlamadın.Adam daha tanıtım olarak çizim şeklinde gösterildikten sonra güç çıkarımı yapıyorsun önyargılarla.Ne dememi bekliyorsun ? Fikrine saygım var ancak önyargıyla bakarak kesin konuşman yanlış.Oraya bir " bence " eklemelisin kesin bilgi sununca.Hele hele dövüşünü hiç görmediğimiz bir adamsa.Ondan sonra da bu önyargılarla bir noktaya varamadığımız tartışmalara giriyoruz.Kesin bilgi gibi sunulan önyargılarla.Adam gösterildikten sonra da devam ediyor ayrıca bu.Önyargılara kapılmamak lazım kesin bilgi gibi sunacaksak ve objetif tartışmaya gireceksek.Bence denildiğinde zaten problem olmuyor tartışma uzamıyor çünkü.Umarım anlatabilmişimdir.
 
Amiral olman için illa yıkıcı meyveye sahip olmalısın şartı mı geçti manga sayfasını görelim.Sengoku,Z bunlar olmadan amiral olmuş kişiler yine Garp da istese olacaktı.Güçlü saldırı gücü olan meyve şartı yok o senin fantazin olmuş.
Bir amiral bile etmeyecekse Marco ona kimse şans vermezdi.2 meyveli üzerine en kötü 6. seviye mahkumlarını tayfasına katmış bir adamdan bahsediyoruz.Marco amiral altı sağ kol olarak şansa sahip olacaktı evet.2 tane amiral adayı koramiral gösteriyorlar Marco'nun çeyreği eder mi şüpheli ama Marco amiral olamaz.İyiymiş bu baya.

Mangada geçen birşeyi yorumlamadın.Adam daha tanıtım olarak çizim şeklinde gösterildikten sonra güç çıkarımı yapıyorsun önyargılarla.Ne dememi bekliyorsun ? Fikrine saygım var ancak önyargıyla bakarak kesin konuşman yanlış.Oraya bir " bence " eklemelisin kesin bilgi sununca.Hele hele dövüşünü hiç görmediğimiz bir adamsa.Ondan sonra da bu önyargılarla bir noktaya varamadığımız tartışmalara giriyoruz.Kesin bilgi gibi sunulan önyargılarla.Önyargılara kapılmamak lazım kesin bilgi gibi sunacaksak ve objetif tartışmaya gireceksek.Bence denildiğinde zaten problem olmuyor tartışma uzamıyor çünkü.Umarım anlatabilmişimdir.
O şart geçmesine gerek mi var? Eğer meyven sadece defans yapmaya odaklıysa güçlü bir seviyede ki birini nasıl yeneceksin? Yani Aokiji vs Akainu örneği. Adamları yıkıcı meyveye sahip ve birbirlerine gayet de zarar vermişler. Fakat eğer saldırı gücü bir meyven yoksa durum ortaya çıkıyor MF de ki gibi.

Garp'ın saldırı gücünü gördüğünü sayıyorum Marco'ya vurmasından bunu atlamışsın heralde. Amiral olabilecek bir adam senin Amiral olabilecek dediğin adamı 1 yumrukta gömüyor mesela. Hemde orada ki yaşlı bir Garp...

Marco bir Amiral etmezse diye bir olay mı var? Sen niye kendi kendine bir şeyleri eder veya etmez diye Amiral ile karşılaştırıyorsun ki? Denizlerde bu adamlar her gün Amirale karşı mı dövüşüyorlar? Adamlar korsan, kaptanların çağın zirvesinde olan adam. Marco da gayet net bir sağ kol, o gücü ona o mevki için gayet yeterli. Fakat Amiral seviyesinde olmadığını anlamak pek zor değil. Amirallerin MF de neler yaptığına baktığımızda bunu anlayabiliriz. Bu sağ kolları zayıf mı yapar? Hayır. Fakat Amiral seviyesi de değiller, onların karşısına çıkıp dövüşebilirler fakat adamların olayları bir değil. Diğerleri belli bir eğitimden geçip, serinin en yıkıcı meyvelerini almış adamlar.

Marco'lara neden şans verdiklerini yukarıda dedim. Vermemeleri için bir sebep yok, çünkü Marcoların BB'nin peşinden gideceği belli MF de ki olaydan sonra. Yani durdurabilir diye düşünmeleri gayet normal ki WB tayfası gibi birbirine bağlı bir tayfadan bahsediyoruz. Zaten nasıl yenildiklerini de söylediler bize, tayfasının diğerlerinin nerede olduğu bile belli değilken Marco'nun bu örneği niye veriyorsun ki sürekli?

Mangada olan bir şeyleri yorumladım gayet. Adam çizildi, sıralaması belli oldu. Bu sıralamada önceden 2 tane korsan çıktı biri Marco diğer Katakuri yani bir şeyleri yorumlamak için gayet yeterli. Bu adamlara denk bir adam gelecek işte, senin dediğin gibi Kaido gibi bir hayvan olmayacak kendisi. Marco nasıl meyve üzerinden dayanıklılık da, Katakuri nasıl K.haki de diğerlerinden farklı seviyeye geldiyse bu adamında bu tarz bir güçle bu seviyeye gelmiş olacak. Bu meyve olur, B. haki olur, Kılıç ustalığı olur bilinmez. Fakat bu seviye artık net biçimde belli oldu. Yani daha ne bekliyorsunuz anlamıyorum. King gelip Amiral mi tokatlayacak senin gözünde? Ortaya çıkmış adamların üzerinden çıkarım yapıyorum ki WB'nin çağın zirvesinde olan adam olan Marco'yu gördük. Yani bu karakterlerin üzerinden o adamı yorumlamak gayet normal. Bunun için ön yargılı olup olmamaya gerek yok diye düşünüyorum. Sende beni anlamışsındır umarım.
 

Silinmiş Üye

Aklıma geldi kid öyle bir şey yapmış ki yonkoları sinirlendirmiş shanksın adamı kolunu alıyor kaido önüne düşüyor ne yaptı la bu adam?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık