Ben mi yaptım sanki. Mom ailesi vs Wb ailesi lazım. Kata Vs Marco, Jozu vs Craker diye gider.Dof Ailesiyle falan vs attırıyordunuz dimi lan
Ben mi yaptım sanki. Mom ailesi vs Wb ailesi lazım. Kata Vs Marco, Jozu vs Craker diye gider.Dof Ailesiyle falan vs attırıyordunuz dimi lan
Kimdi onlar?Ben mi yaptım sanki. Mom ailesi vs Wb ailesi lazım. Kata Vs Marco, Jozu vs Craker diye gider.
Wb ailesi ezer geçer. Swn daha Marco'yu küçümsemeye devam et.Kimdi onlar?
O konuda sonuç belli herkes tarafli olur ister istemez.
Croco da haki yok ya, bu aralar biraz asabi.@Millennium Wizard @Sir Crocodile ne anlatıyorsunuz bir okuyayım dedim bitmedi. Kısa kısa tartışında okuyayım.
MW de öyle sende ne anlatıyorsunuz yetişemiyorum. Kıroko ya da üzülemiyorum artık.Croco da haki yok ya, bu aralar biraz asabi.
Senin profilde ki adama hain diyorlar. Okuduysan benim yorumu görmüşsündür, sonra ise başka konular işte.@Daredewill @Sir Crocodile ne anlatıyorsunuz bir okuyayım dedim bitmedi. Kısa kısa tartışında okuyayım.
Küçümsediğim yok sadece Amirali yenemez dedim. Sizin dediğiniz sey kabul edilmeyince herkesi küçümsemiş oluyoruz zaten.Wb ailesi ezer geçer. Swn daha Marco'yu küçümsemeye devam et.
Şimdi bu Marco sence Kata'dan güçlü mü?Senin profilde ki adama hain diyorlar. Okuduysan benim yorumu görmüşsündür, sonra ise başka konular işte.
Küçümsediğim yok sadece Amirali yenemez dedim. Sizin dediğiniz sey kabul edilmeyince herkesi küçümsemiş oluyoruz zaten.
Bak aramızı açmaya çalışıyor. Hep aynı şeyler ya, farklı bir şey yok.MW de öyle sende ne anlatıyorsunuz yetişemiyorum. Kıroko ya da üzülemiyorum artık.
Güçlü olabilir de olmayabilir de bilemem.Şimdi bu Marco sence Kata'dan güçlü mü?
Bak aramızı açmaya çalışıyor. Hep aynı şeyler ya, farklı bir şey yok.
Hain olduğunu o da kabul eder, istersen sor. Hahaja.Güçlü olabilir de olmayabilir de bilemem.
Ne aranizi acmaya caliscam len. Hain demiyon mu adama?