Bak orada bile atladığın bir şey var. Dof ne diyor ''Benim teklifimi reddedip WB ile mi çalışıyorsun?'' diyor. Crocodile da ''Biriyle çalıştığım fikrine nerden kapıldın?'' diyor. Yani böyle bir şey yok manasına getiriyor. Çünkü orada Croc'un Ace'i kurtarma sebebi tamamen kişisel ve hükümete yönelik bir hareket. Yoksa kurtardıktan sonra Sengoku'ya o tarz bir cümle kurmazdı zaten.Croco önce Ace'i idamdan kurtarıyor, sonra Dof gelip hayırdır WB'ye mi katıldın diyor, Croco'da buna saldırıp Dof ile dövüşmeye başlıyor, haliyle Dof orada WB korsanlarına düşman sayıldığından WB korsanları için dövüşmüş gibi sayılıyor, orada Dof belki WB korsanlarına saldıracakken Croco'ya saldırmak zorunda kalıyor, bunu kabullenemiyorsun derken bundan bahsediyordum, sürekli aynı şeyleri yazıyorsun ama kendi açından yazıyorsun Croco bakış açısından yazıyorsun haliyle ben okusamda etki etmiyor, Croco bakış açısı lazım senin bu yazdığını anlayabilmek için kusura bakma. Dövüşmüyor falan tamamen senin açından olan bahaneler, dövüşmediğini iddia edemezsin, sonuçta WB korsanları Croco'nun kendilerine yardım ettiğini görünce ona dokunmuyorlar, ve Denizcilerde Croco'yu durdurmaya çalışıyor haliyle Croco WB korsanları tarafında savaşmış oluyor. Dof olayı yetmezmiş gibi bir de hükümet için savaşan Mihawk'ı da durduruyor, daha ne yapsın WB korsanlarına yaranmak için.
Ya Erkan hala diyorsun ki dövüşmüş. Yav sana Mangaya bak diyorum hala boş boş ''Crocodile bakı açısı'' falan deyip saçmalıyorsun. Mangada dövüşmediği net, niye saçam sapan, alakasız şeyleri savunuyorsun? Wb korsanalrı neyine kendilerine yardım ettiklerini görünce dokunmuyorlar diyorsun? Nerede yardım ediyor Wb korsanlarına Croc? Yani her hangi bir yerde yok. Bir Ace var onun sebebini Crocodile açıklıyor zaten. Sen boş şeyleri savunup bana fan diyorsun. Ben sana fanlık değil manga sayfalarını söylğyorum, sen dövüşmüştür diye kendi düşünceni bana kakalamaya çalışıyorsun. Dövüşmedği mangada net var, sen kanıtlayamazsın diye yine saçma bir şey söylüyorsun.
Ahaha şimdi de WB korsanalrına mı yaranmış oldu Crocodile. Peki Erkan bu düşünceyle devam et sen