Yahu diyorsun ki WB korsanları orada. Bu adam ışık hızında mı yok olacak? Geldikleri anda çiziyor zaten Mangaka bu sahneyi Crocodile ise önceki durduğu yerde duruyor. O yüzden diyorum Marco'lar sonradan geliyor, Crocodiel onların arkasına falan geçmiyor diye. 1 bölüm sonra Crocodile orada yok. Çünkü adam gidiyor, neden düşmanlarıyla beraber savaşsın? Sen bunu alamıyorsun.
Hala diyorsun ki Marco'lara destek olmak için orada diye. Crocodile'ın Marco'ya falan destek olduğu falan yok. Marco'ların oraya geleceği bile kesin değil. Crocodile sadece istediği için Luffy ve Jinbe'yi kurtarıp orada bekliyor. Marco'lar gelmese Crocodile tek başına duruyor zaten orada. Sen hala yorumunda ''WB korsanlarıyla savaştığını gösterir benim açımdan'' diyorsun. Ya yorumlarımı okumuyor, ya da mangayı okumuyorsun. Git 1 bölüm sonrasına bak diyorum sana. Wb korsanları ve Akainu arasında çatışma görünüyor ve Crocodile orada yok. Crocodile'ın WB korsanlarının yanında çizilmesinin tek nedeni Crocodile'ın Jinbe ve Luffy'i kurtarıp hala orada beklemesi. Marcolar gelince ise oradan gidiyor. Fakat Marcoların geleceği kesin değil, o çizizildiği sayfa geldikleri an zaten. Akainu zaten bunun hakkında yorum yapıyor. Onlar gelmese Crocodile duruyor orada Marco'lar gelince Crocodile gidiyor.
Ace olayını bile anlamamışsın. Hala WB korsanalrıyla beraber savaştı diyorsun. Sengoku ne diyor Ace'i kurtardığında Crocodile'a? ''Beyazsakala olan kinin düşünüldüğünde ona yardım etmesi gereken en son insan sensin Crocodile'' diyor. Crocodile ise '' O yaşlu bunağın başını her zaman alabilir ama bundan önce sizin zaferi tatmanıza izin vermeyeceğim'' diyor. Yani WB'ye falan yardım ettiği yok. Adam Denizcilerin zafer kazanmasını istemiyor. Luffy'i Mihawk'ın elinden aldığı sırada da Daz Mihawk'ın önüne geçip Luffy'e ''Şefin emri'' tarzında yorumda bulunuyor. Yani adam istediği gibi takılıyor, yeri geliyor WB ile uğraşıyor yeri geliyor ona yardım ediyor gibi görünüyor. Fakat sonuçta WB'ye yardım etmiyor, hükümete olan farkı bir düşmanlığı sebebiyle bunu yapıyor. Yoksa kimse yüzünü ve elni kaybettiği bir düşmana yardım edip, onun adamalrıyla beraber savaşmaz. Hele de bu Crocodile gibi bir kişiyse.
Ortada kabul edebileceğim tarzda bir erguman sunmuyorsun ki kabul edeyim. Dediğin şeylerin hepsini mangada net açıklıyor karakterler, sebeplerine kadar söyleniyor. Fakat sen Crocodile Wb korsanlarıyla beraber savaşmıştır diyorsun. Bende sana mangaya bak diyorum, açıklıyorum fakat yine de sen Mangada olmayan bir şey söylüyorsun bana.