Kardeş sen dediklerini unutup yorum yapma. Bana da ikide bir fan deyip boş boş konuşma. Seni ilk yorumunu alıntıladığımda adama yaptığın yoruma git bak. Kesin gibi yorum yazmışsın bende sana cevap verdim böyle bir şey yok diye. Sen sonra olduğunu ima edip durdun. Yok sahne böyle, poz vermiş, şöyle böyle dedin. Şimdi de başka tarafa çekmeye başladın. Yorumların duruyor, git tekrar oku istersen.
Crocodile'ın savaştığını görsek görürüz zaten. Adamları uzaktan çizmiş Mangaka ve bebnim attığım sahnede Crocodile'ın yanında olan adam orada yok. Sonra Mangaka bir bölüm sonra adamları bir daha çizmiş Crocodile yine yok. 1 safya sonra Amirallerle farklı panellerde yan yana çizilmiş Crocodile, yani çok alakasız yerde. Sana göre yan yana savaşmış adamlar birden ayrılmış...
Bir düşün böyle bir şeyin mantığını. Crocodile'ın WB tümenleriyle beraber dövüşebileceğini hangi mantık çerçevesinde söylüyorsun?
Konu açıyordun hani Sir Croco? Kesin kez demiyor musun sen, halen bana niye laf anlatıyorsun bu kadar kendine güveniyorsan, aç kendini tatmin et işte konu ile.
Ben söylediğim şeyleri biliyorum, sen kendi söyleyeceğin şeyleri düşün. Tekrar yazıyorum, Croco fanı olmasan anlayacaksın ve bunu burada bıracaksın ama takıntılısın, bence Croco orada boş boş durmamış savaşmıştır Akainu'ya karşı diyorum, sende kesin kez olmadığını sencesi bencesi olmadığını düşünüyorsan konuyu açarsın kanıtlarsın bana laf anlatmakla uğraşmazsın bu kadar basit. Takmış kafayı halen çene çalıyor bana.
Halen adamları görmedik falan diyor, bir önceki mesajda anlatmışım durumu aynı şeyleri papağan gibi tekrar ediyor bana.