Luffy>Katakuri>Shanks
Beni karıştırma. Aranızda halledin.@Smoker , ne diyor bu? Bana Mihawk fanı mı dedi, ben mi yanlış gördüm?
"La daha tuvalete gidecektik, ne ara geldin" diye içinden geçirmiştir muhtemelen.Belki gazı vardır da onu tutarken yüzü böyle bir ifade alıyordur.
Yok ya. Önce git babunları yen diyor ya. Yenince de şaşırıyor. Ne bekliyordu yani. Seni en tepede bekleyeceğim diye söz verdiği adamdan şüphe mi etti.
Şahin Gözü(!) aslında hiçbir halta yaramıyor mu acaba diyorum. Bazıları fazla mı abartıyor, fazla mı beklentiye giriyor, hayali şeyleri çok gereksizce gerçek mi kabul ediyorlar acibaaaa diyorum.
O seni karıştırdı, o yüzden diyorum.Beni karıştırma. Aranızda halledin.
Luffy>Katakuri>Shanks
Cevap vermedim.O seni karıştırdı, o yüzden diyorum.
Ne diyorsun o konuda? Gerçeklik payı var mı?Cevap vermedim.
Ben buna bir açıklama getirilebileceğini düşünüyorum.Bu kadar şaşırması doğru değildi. Zaten takip ediyordu Zoro'yu ve iradesi ile gücünü biliyordu. Bu kadar çabuk olmasına bile bu derece şaşırmamalıydı. Gözü(!), hakisi falan hak getire yani bu sahnede. Bad writing deyip geçelim.
Shanksın tayfası güçlüdür Shanks da onlardan biraz güçlü olduğu için kaptanları olmuştur.Kaido bm seviyesinde bir yonko değil amiral ayarı adam ,mihawkın shankstan güçlü olması doğal bu yüzden gözümde.
İyi bir kılıç ustası kılıcını çıkarmadan rakibi ile arasındaki farkı bilebilir miydi, neydi?Ben buna bir açıklama getirilebileceğini düşünüyorum.
Mihawk'ın orada esas şaşırdığı şey bence şu.
Zoro'nun 2 sene önceki ezik seviyesiyle bütün babunları yenebilmiş olmasına şaşırıyor.Babunlar zaten hala hayatta onu biliyoruz en son barbekü yapıyorlardı.Hani Aisa gibi ruhlar auralar falan kaybolmuş olsa ve Mihawk farketmese yadırganabilir.Ama oturduğu yerden dövüşün sonucunu nereden bilsin ki.O kadar da değil.Zoro kazanamaz diye düşünüyor o güç seviyesiyle.Ve Zoro şaşırtıyor.O tepkinin sebebi bence bu başka birşey değil.
Haki yani gözlem konum belirtiyor ve birisi ölürse sana söylüyor diye düşünüyorum.Bleach'teki reiatsu gibi işte.Ama sana kimin kazandığını söyleyeceğini sanmıyorum.