Yon bulma meyvesini yemek istiyodur.Zoro meyve yeme konusunda fikrini belirtmiş miydi?
Yon bulma meyvesini yemek istiyodur.Zoro meyve yeme konusunda fikrini belirtmiş miydi?
Len bir kere girince devamı da geliyor hem o kadar uzun zaman da almadı taş çatlasa 4 bölümdür yokum. Kid ile ilgili bilgiler hariç sıfır ilerlemeTüm forum seferber oldu seni bulmak için, hiç mi özlemedin lan forumu?
Hee. O yanlış haberdi zannımca. En güçlü 4 okama olayı gibi.Spoilerda geçti ama bölümde yoktu. Şimdilik vahşi olduğunu biliyoruz kesin değil.
King ve Orochi, ikisi de potansiyel rakip. Bekliyoruz bakalımTsk fandas Zoro'nun rakip belli olmadı mı daha
Aynen öyleYalnız tespit falan ne derseniz deyin, Mihawk konularına sevmeyen yeter diyenler daha çok yazmış.
Bu kadar şaşırması doğru değildi. Zaten takip ediyordu Zoro'yu ve iradesi ile gücünü biliyordu. Bu kadar çabuk olmasına bile bu derece şaşırmamalıydı. Gözü(!), hakisi falan hak getire yani bu sahnede. Bad writing deyip geçelim.Biraz sakinleşin.
Başta ben yeter diyorum sonra canım sıkılıyor yazıyorum. Aslında orası insanların manga bölümlerinden beklenileni alamayıp Mihawk a sataştığı bir yer ..Yalnız tespit falan ne derseniz deyin, Mihawk konularına sevmeyen yeter diyenler daha çok yazmış.
Bence bu kadar geç kalmasına şaşırdı.Bu kadar şaşırması doğru değildi. Zaten takip ediyordu Zoro'yu ve iradesi ile gücünü biliyordu. Bu kadar çabuk olmasına bile bu derece şaşırmamalıydı. Gözü(!), hakisi falan hak getire yani bu sahnede. Bad writing deyip geçelim.