Öneri konusuna Mihawk konuşanları banlama önerisi yapacam artık yeter be Mihawk
Kim kimi banlıyor, hayırdır Kaizokou?Öneri konusuna Mihawk konuşanları banlama önerisi yapacam artık yeter be Mihawk
Tüm forum seferber oldu seni bulmak için, hiç mi özlemedin lan forumu?Tsk fandas Zoro'nun rakip belli olmadı mı daha
Evet kılıç ustası , Shanks hızıyla ve b.hakisiyle karşımıza çıkacaktır ben çok hız bekliyorum ondan.Şenks'da kılıç ustası.
İnsan yeme olayı nerde geçiyor ya? Öyle bir şey yok diye biliyorum.Bu King insan falan yiyormuş. İrade kırayım derken kendine hakim olamayıp öldürüyor falan olabilir belki.
Onlar da olabilir. Meyveden ziyade karakteri ile alakalı olabilir.İşkence teknikleri veya farklı bir meyve yeteneği olabilir.
Spoilerda geçti ama bölümde yoktu. Şimdilik vahşi olduğunu biliyoruz kesin değil.İnsan yeme olayı nerde geçiyor ya? Öyle bir şey yok diye biliyorum.
Mihawk en güçlü KU ise, Mihawk > Şenks heheeEvet kılıç ustası , Shanks hızıyla ve b.hakisiyle karşımıza çıkacaktır ben çok hız bekliyorum ondan.
En güçsüz yonko bana göre Kaido>Bm>Teach>ShanksMihawk en güçlü KU ise, Mihawk > Şenks hehee