Pempe yanaklı zoro D:Hahaha. Ana sayfamda sürekli OP videoları çıkıyor. Ben de dün izlemiştim bu sahneyi. İyi denk geldi.
Bak bu da çok komik. Boşuna desteklemiyorum bu çifti.
Pempe yanaklı zoro D:Hahaha. Ana sayfamda sürekli OP videoları çıkıyor. Ben de dün izlemiştim bu sahneyi. İyi denk geldi.
Bak bu da çok komik. Boşuna desteklemiyorum bu çifti.
Pempe yanaklı zoro D:
Hem de nasıl. Peluş yapmış Zoro'yu. Olsun tabii.@Kaido_93
Çoppi'den iyi sarmış ha. :/ Yeni doktor Perona olsun.
Hawking dediğin Mihawk mı :S Öncesini anlatıyorlardı sanki, insanlar mutlu mesut yaşadığı için babunlar da onları taklit ederek mutlu mesut geçiniyorlarmış ama ne zaman ki savaşlar başlamış babunlar da savaşa dahil olmuş vs gibi bişeydi. Belki de Mariejoise giden ailelerden birinin krallığıydı onlar gidince savaşlar çıktı vs :SHawking’in kaldığı Saray kimsenin dikkatini çekmiyor mu yav , o adada ne oldu acaba. Marijeois’e benzetiyorum o şatoyu sanki önceden o adada soylu bir krallık yaşamış gibi .
5 saniye beyin sarsıntısı yaşadım hızlı okuyunca Hawkins ? ne alaka sarayda mı yaşıyor diye sonra olayı hatırlayınca anladım durumu.Hawking’in kaldığı Saray kimsenin dikkatini çekmiyor mu yav , o adada ne oldu acaba. Marijeois’e benzetiyorum o şatoyu sanki önceden o adada soylu bir krallık yaşamış gibi .
Zoro'nun kestiği duvarı Mihawk tekrar yaptırmış mıdır Zoro'ya acabaEski bölümlerde geziyordum şunu buldum ulan zoro
Kaçırmışım açıklandıysa ama şato çok ihtişamlı zengin bir kutsal ejdere ait olabilir.Hawking dediğin Mihawk mı :S Öncesini anlatıyorlardı sanki, insanlar mutlu mesut yaşadığı için babunlar da onları taklit ederek mutlu mesut geçiniyorlarmış ama ne zaman ki savaşlar başlamış babunlar da savaşa dahil olmuş vs gibi bişeydi. Belki de Mariejoise giden ailelerden birinin krallığıydı onlar gidince savaşlar çıktı vs :S
Cezalıyım :d5 saniye beyin sarsıntısı yaşadım hızlı okuyunca Hawkins ? ne alaka sarayda mı yaşıyor diye sonra olayı hatırlayınca anladım durumu.
Valla ben de hatırlamıyorum ki buldum, şu bölümde açıklıyor :S https://mangalife.us/read-online/One-Piece-chapter-592.htmlKaçırmışım açıklandıysa ama şato çok ihtişamlı zengin bir kutsal ejdere ait olabilir.
Cezalıyım :d