Seviyorum benGerek var mı ? Zoro Kaido'dan sonra Wano'daki en güçlü kişi olan Orochi'yi yenecek. Law, Zoro'nun tozunda boğulur bu saatten sonra.
Seviyorum benGerek var mı ? Zoro Kaido'dan sonra Wano'daki en güçlü kişi olan Orochi'yi yenecek. Law, Zoro'nun tozunda boğulur bu saatten sonra.
Neymiş benim köpeklik mantığımSenin köpeklik mantığına göre olanları söylüyorum sadece.
Ben işte böyle fanları dürtmeyi seviyorumTabi la. Bölüm gelene kadar nasıl vakit geçcek başka ?
En büyük başarısı kutsal ejder doğmuş olmasıDof'un hayatındaki en büyük başarısı düşmanının kızını yatağa atabilmesidir. Ne vizyon ama. :/
Shichibukailer eğer köpekler diyorsan Monkey sülalesinin denizci olan ferdleri onlardan 10 kat daha fazla köpektir.Köpek kostümü giymiş dolaşan adamı gördük kahraman olarak.Oğlunun ondan farklı olduğunu ve farklı şeyler yaptığını mı sanıyorsun denizci olduysa.Sen dur hele dur seninki bir amiral çıksın yandı gülüm keten helva.Neymiş benim köpeklik mantığım
Ben işte böyle fanları dürtmeyi seviyorum
Milyonlarca sperm arasından birinci çıkmak da az buz bir şey değil şimdi.En büyük başarısı kutsal ejder doğmuş olması
Denizciler köpek değil ki? Denizciler ''abi bana vurmayın ne isterseniz yaparım'' diye mi katılıyor? He olayları bilmesine rağmen denizci kalan karaktersizdir o ayrı konu.Shichibukailer eğer köpekler diyorsan Monkey sülalesinin denizci olan ferdleri onlardan 10 kat daha fazla köpektir.Köpek kostümü giymiş dolaşan adamı gördük kahraman olarak.Oğlunun ondan farklı olduğunu ve farklı şeyler yaptığını mı sanıyorsun denizci olduysa.Sen dur hele dur seninki bir amiral çıksın yandı gülüm keten helva.
Tabi lan seçilmiş sperm kofti samaMilyonlarca sperm arasından birinci çıkmak da az buz bir şey değil şimdi.
Yolda diğerlerini hakiyle bayıltmış olmasın sakın? Seçilmiş sperm olmak bunu gerektirir.Tabi lan seçilmiş sperm kofti sama
Sen ne kadar tatlı bir polyannasın ya, olayları bilenler falan diyor gören de milleten saklıyor sanır kutsal ejderler yaptıklarınıDenizciler köpek değil ki? Denizciler ''abi bana vurmayın ne isterseniz yaparım'' diye mi katılıyor? He olayları bilmesine rağmen denizci kalan karaktersizdir o ayrı konu.