Köpeklik edenleri çok seviyor bizim forum. Niye acabaKaido'nun ortakları kaşınıyor iyice ya. Dof bitti oroçi çıktı başımıza şimdi de. :/
Köpeklik edenleri çok seviyor bizim forum. Niye acabaKaido'nun ortakları kaşınıyor iyice ya. Dof bitti oroçi çıktı başımıza şimdi de. :/
Seninki köpeklik etmiyor da ne oluyor, en sağlam adamlarından birini binek hayvanı olarak kullanıyorlarKöpeklik edenleri çok seviyor bizim forum. Niye acaba
Bizde kalıp olmaz yeğeeennn!Sen de mi şu Kofty fanlarının kalıplarını kullanmaya başladın? Peh!
Ciddiye mi aldın la hemen Dragon Orochi'den tabi ki güçlüdür. Lakin şu anki Dragon oluşumu 1 tane müttefikli (Minkler) Wano'yu alamaz gibi gözüküyor.Orochğ, Dragonu görse abi ayıp ettik ne olur benim ülkeme de sarma diye diz çöküp af diler.
Vardır bir hikmeti.Köpeklik edenleri çok seviyor bizim forum. Niye acaba
Demi köpeklik etseydi keşkeSeninki köpeklik etmiyor da ne oluyor, en sağlam adamlarından birini binek hayvanı olarak kullanıyorlar
Ney bir ülkeye mi çökmüş kyaaaaVardır bir hikmeti.
Yok la roleplay di o. Azcık biz de eğlenek demi?Bizde kalıp olmaz yeğeeennn!
Ciddiye mi aldın la hemen Dragon Orochi'den tabi ki güçlüdür. Lakin şu anki Dragon oluşumu 1 tane müttefikli (Minkler) Wano'yu alamaz gibi gözüküyor.
Kahveyi püskürttüm lan yapma böyle.Ney bir ülkeye mi çökmüş kyaaaa
Senin mantığına göre etti zaten zamanında.Muhtemelen köpek maskesi giymiş babası gibi amiral olarak takılıyordu yanında. Sonra yine senin mantığına göre tasmasını kırıp kaçtı...Demi köpeklik etseydi keşke
Artık benim yerime de mi yazıyon la Kazanmak için iyi bir taktikSenin mantığına göre etti zaten zamanında.Muhtemelen köpek maskesi giymiş babası gibi amiral olarak takılıyordu yanında. Sonra yine senin mantığına göre tasmasını kırıp kaçtı...
Senin köpeklik mantığına göre olanları söylüyorum sadece.Artık benim yerime de mi yazıyon la Kazanmak için iyi bir taktik
Tabi la. Bölüm gelene kadar nasıl vakit geçcek başka ?Yok la roleplay di o. Azcık biz de eğlenek demi?