Shanks, tama, ejder topu... Neler dönüyor burda ? Anlamadım ya ne demek istedğiniShanks'a da tama mı vermişler?
Biri çıkıp Kaido Shanks'a ejder toplarını verir demesin de. Ups. Ben dedim.
Shanks, tama, ejder topu... Neler dönüyor burda ? Anlamadım ya ne demek istedğiniShanks'a da tama mı vermişler?
Biri çıkıp Kaido Shanks'a ejder toplarını verir demesin de. Ups. Ben dedim.
Aaa doğru ya bunları unutmuşum bakLütfen;
-Mihawk'ın gözlerinden dolayı en iyi gözlem hakisi onda,
-Kılıçtaki çizik olayından dolayı en iyi silahlanma hakisi onda,
-Mi-ha-wk ismindeki ''ha'' hecesi de haoshoku hakiyi işaret ediyor. Bu yüzden en iyi haoshoku haki onda.
Bu kadar özelliğe rağmen bayılmış falan demen hiç hoş değil
@RocheFelix gel anlat.Shanks, tama, ejder topu... Neler dönüyor burda ? Anlamadım ya ne demek istedğini
Mantık bilimine göre doğru olduğunu düşünüyorsun ama kullandığın mantık alakası ne? Luffy meyveyi sadece meyve kullanıcılarına karşı kullanmıyormuş ne alaka?Mantık bilimine göre yanlış olduğu bir gerçek, bir tarafımdan sallamadım. :/ Sen forumda fazla tartışmaya girmiş, doğrudan savunmaya geçmişsin. Refleks olmuş, anlıyorum. İllet forum. Kahrol!
Yapabilir zaten Erkan bir şey dediğim yok. Fakat bana farklı geldi bu iki tekniğin kullanış şekli. Birinde diğer maddeleri ve insanları çekerken diğerinde çektiği kişiler sadece insan ve meyve kullanıcısı olanlar. Aynı şekilde çektiği kişilerin meyvesini iptal de ediyor o anda. Neyse herkes böyle düşünüyorsa böyle kabul edelim bizde sorun yok ama dediğim gibi bana farklı geldi teknik kullanımları.Şöyle düşün, Black Hole yaparken yaptığı şey ile Dark Vortex yaparken yaptığı şey tamamen aynı. Bir elini karanlığa çevirip bir noktaya odaklamak. Black Hole yaparken durduğu yerin altına nişanlıyor ve orayı hedef haline getirip herşeyi çekmeye başlıyor, Dark Vortex yaparken sadece tek bir kişiye nişanlıyor ve sadece o kişiyi çekiyor. Aynı şey.
Üzdün. Tamam tamam ''Oda vermiş''.@RocheFelix gel anlat.
O duyunca epey güler diye dedim. Yoksa anlatırız, dert değil.Üzdün. Tamam tamam ''Oda vermiş''.
Tartışmaya yeni bir soluk gelmiş, oh be.Kesin işin içinde aşk var ya da bir kadın var göreceksiniz. Bunun başka açıklaması olamaz.
Sanmıyorum.Oda WB'yi o kadar efsane olarak tanıttıktan sonra ''Ancak deprem meyvesiyle bunlarla aynı seviyede oluyor'' konumunda biri olarak gösterir,öyle düşünmemizi sağlar mıydı sence ? İkisinden de meyveyi çıkarsak Kaido'nun WB'yi yeneceğinin garantisini verebilir misin mesela ?Olay o değil.
Kaido, Bm gibi. Görünen o ki normal bir insan değil. Vücudu değişik.
Wb ise daha çok Shanks gibi. Normale daha yakın.
Bir tarafta doğuştan değişik birisi, diğer tarafta normale yakın bir insan. Aradaki farkı kapatmak için Wb'ye en güçlü olduğu düşünülen paramecia verilmiş.
Olaya iyice Fransız kaldımO duyunca epey güler diye dedim. Yoksa anlatırız, dert değil.
Vallahi büyük sware word kullanmış. Kısacası meali;@RocheFelix gel anlat.