Yok be nereye çalacak. Hani ben daha iyi orjinal bir şey bekliyorum artık.Kaido'dan bu meyveyi çalarsa çok temiz olur.
Yok be nereye çalacak. Hani ben daha iyi orjinal bir şey bekliyorum artık.Kaido'dan bu meyveyi çalarsa çok temiz olur.
Sadece meyve kullanıcılarını çekebiliyor diye biliyorum. Meyvenin özüyle ilgili bir şey muhtemelen çekme yeteneği. Yoksa her şeyi çekmesi gerekir öyle bir durumda.Bence istediği herkesi çekebilir aynı yöntemle, sonuçta meyveli rakiplerin vücut ağırlığını da çekmek zorunda kalıyor, mantıken meyvesiz karakterleri de çekebilmesi gerekir.
Bak ejderin surat kısmına Kaido yerine Teach'i hayal et, yakışıyor bence. xdYok be nereye çalacak. Hani ben daha iyi orjinal bir şey bekliyorum artık.
Ben ejderin tipini sevmedim ki yeminle BM ın meyve daha iyi ya valla ... Şimdi tabi Kaidou yu tam güç görmek lazımda olsun.Bak ejderin surat kısmına Kaido yerine Teach'i hayal et, yakışıyor bence. xd
Kara delik yaparak çekebiliyor zaten?Sadece meyve kullanıcılarını çekebiliyor diye biliyorum. Meyvenin özüyle ilgili bir şey muhtemelen çekme yeteneği. Yoksa her şeyi çekmesi gerekir öyle bir durumda.
Bu kanıya nasıl vardın yav. Çekiyor her şeyi.Sadece meyve kullanıcılarını çekebiliyor diye biliyorum. Meyvenin özüyle ilgili bir şey muhtemelen çekme yeteneği. Yoksa her şeyi çekmesi gerekir öyle bir durumda.
Çekiyor zaten her şeyi. Meyveli-meyvesiz fark etmiyor.Sadece meyve kullanıcılarını çekebiliyor diye biliyorum. Meyvenin özüyle ilgili bir şey muhtemelen çekme yeteneği. Yoksa her şeyi çekmesi gerekir öyle bir durumda.
Bütün her şeyi çekiyor o meyve .. Kasabayı falan komple yutmuştu sanki ben öyle hatırlıyorum.Sadece meyve kullanıcılarını çekebiliyor diye biliyorum. Meyvenin özüyle ilgili bir şey muhtemelen çekme yeteneği. Yoksa her şeyi çekmesi gerekir öyle bir durumda.