Kandırıp ikna etmiştir bir şekilde. Kaba kuvvetle durduracak hali yok ya. :/O değil de bazı yutup kanalları shanks kaido’yu nasıl durdurdu lan diye tutuşmuş durumda yaa işte zamanında ezdiniz şimdi böyle sebep ararsınız.
Kandırıp ikna etmiştir bir şekilde. Kaba kuvvetle durduracak hali yok ya. :/O değil de bazı yutup kanalları shanks kaido’yu nasıl durdurdu lan diye tutuşmuş durumda yaa işte zamanında ezdiniz şimdi böyle sebep ararsınız.
Daha bunlar iyi günleri. Shanks işlensin de görelim yiğidimizi. Adamdaki haki olayını ben çok merak ediyorum iyice. Özellikle h.hakisini. Bm ve Kaido ile baş edebilmek için çok üst düzey kullanımına sahiptir bu adam.O değil de bazı yutup kanalları shanks kaido’yu nasıl durdurdu lan diye tutuşmuş durumda yaa işte zamanında ezdiniz şimdi böyle sebep ararsınız.
Bence bir şekilde gözünü korkutmuştur.Kandırıp ikna etmiştir bir şekilde. Kaba kuvvetle durduracak hali yok ya. :/
Aynen ben de acayip baskın bir kral haki bekliyorum. Wb ile gök yaran adam ciddileşince kim bilir neler yapıyordur.Daha bunlar iyi günleri. Shanks işlensin de görelim yiğidimizi. Adamdaki haki olayını ben çok merak ediyorum iyice. Özellikle h.hakisini. Bm ve Kaido ile baş edebilmek için çok üst düzey kullanımına sahiptir bu adam.
Kaido'nun mu gözü korkacak? Yapma mübarek.Bence bir şekilde gözünü korkutmuştur.
Poneglif falan verdi teorileri çok yaygın ama shanks bunu yapmış olursa hem roger’a hem luffy’ye büyük ayıp etmiş olur. Wb’nin yanına nasıl gittiyse kaido’nun yanına da sake ile gitmiştir baktı ki anlaşamıyorlar kılıcını çekmiştir.
Valla kaido’nun yarası 20 sene önce yoktu anlaşılan.Kaido'nun mu gözü korkacak? Yapma mübarek.
Linlin"den tırsmadı değil. Bizi insanlar değil, sırlar öldürür yegen.Kaido'nun mu gözü korkacak? Yapma mübarek.
Birbirlerine eyvallahlari var illaki. Kalkıp diğerlerini geride bırakamıyorlar. 20 yıl önce KK hayali için bir işe girişmiş, becerememiş, canavar ordusuyla hayaline ulaşmayı düşünen, içen, duygusal depresif bir şeycegiz Kaido.
Tabi sende haklısın hacım.