Benim için Amiral ve Yonkou arası fazla bir fark yok. Uçuk bir fark yok. Her Amiral aynı seviyede değil her Yonkou da aynı seviyede olmadığı gibi. Yani Amiral ve Yonkou'ların güçleri 88 ve 100 arasında değişiyorsa Mihawk bana göre en fazla 88 olur. Ki o da bilinmezlik payına veriyorum. MF'a baktığımda Marco'nun bile Mihawk'tan güçlü olduğunu savunuabilirsin. Ki ihtimali yok değil.Neyi açıklığa kavuşmadı arkadaş en kötü ne seviyede olduğu açıklığa kavuştu.Hepiniz Zoro bilgisini kaptandan sonra geldiği bilgisini kabul eden adamlarsınız.Yani Shanks'ten güçlü kılıç ustası bekliyor bilgisini de kabul etmelisiniz buna göre.
Bu da ne demektir Mihawk = Shanks çünkü bu adamdan güçlüsünün onu yeneceğine inandığına göre Shanks'e yenilmemiş.Yada iddaa edildiği gibi düelloda diğer faktörler kullanılmadıysa h.haki ve diğer yeteneklerin de farkıyla Shanks > Mihawk demektir.Ancak arada en fazla bir gömlek olacak şekilde.Çünkü adam Shanks'ten iyi kılıç ustası bekliyor.Ne farklı gücü olursa olsun ciddileşince Akainu gibi birisini kılıçla durduran adam bu.Ciddi olduğu zaman kullandığı birşey bu kılıç ustalığı.O bakımdan Amiral - Yonkou arası bir seviye olduğu kesin oluyor Mihawk için bu en alt limiti.Amiralleri yonkoulara denk gören yada aynı ayarda görenler varsa o kişiler ise amiral diyebilir tabii o konu başka.
Ben direk amiral diyordum kartlara göre bunun da biraz üzerinde bir seviyeye sahipmiş bilgiler bunu gösteriyor.Tam olarak Shanks eşiti çıkarsa da şaşırmam o doğruysa ancak mangada göründüğünde anlayabiliriz.Ama büyük oranda seviyesi belli olmuştur yazılanlara göre.
Luffy ve Zoro'nun çevirisine laf edenler için yorum yapıyorum. Orada yoruma bakmayacak cinsten bir cümle var. Onun eğilir bükülür noktası yok. Card bilgilerini ben fazla ciddiye alamıyorum o yüzden tam veri gibi görmüyorum. Bana fan yorumları gibi geliyor o bilgiler. Zaten Luffy> Zoro demek için o bilgiye de ihtiyacım yok.