Onu bunu bilmem de,boşuna tartışmalar bence,luffy seri sonu açık şekilde one piece aleminin en güçlüsü olacaktır...
Yanlış anlama, yorumları hızlı okudum, kimin yazdığına dikkat etmedim.Lafın ucu bana dokunuyor galiba. O yüzden sana da yazayım. Öncelik ile düşmanlar aynı kalibre de olmadığı için zaten Luffy ölümün döşeğinde iken Zoro rahat rahat dolanıyordu. O Lucci ebemizi bellerdi muhabbeti de öyle değil. Zaten dövüşte yorulmuş adamı alamayacak mı tayfa? Orada bir sürü denizci geliyor. Zoro da her zaman ki gibi kaptanına en güvenen adam Luffy halleder, şimdi oraya gidersek, denizciler geliyor bizi paket ederler, o yüzden Luffy'e güvenip kaçış yolunu açık tutmamız lazım diyor. Keşke devamını da yazsaydın direk istediğini yorumlayıp yazmışsın.
Sıkıntı yok ya zaten herkes kendi fikrini zikrediyor işte. Bu tartışmalar anca manganın sonunda falan biter herhalde. Bu ara da güç farkı yerine katılmıyorum.Yanlış anlama, yorumları hızlı okudum, kimin yazdığına dikkat etmedim.
Ben ilk baştan Luffy'nin seçimini ve Lucci'nin gücü karşısında tayfanın söylemlerini dile getirdim. Yaralı Lucci'ye üşüşmekten bahsetmiyordum. Güç farkina yeterince vurgu yapıldı. Nami'nin lafı bu kadar tartışılırken, bunları es geçmek komik duruyor. Ötesini yorumlamadım, çünkü bağlantılı değil. Bağlamak isteyesense dinlemeyip her türlü bağlar.
Luffy en güçlü olamayacak. Zaten hayalinin bununla ilgisi yok. Mangakanın işleyiş şekli de belli. Sen hiçbir rakibini kendi gücüyle aldırma ondan sonra en güçlü de. YersenOnu bunu bilmem de,boşuna tartışmalar bence,luffy seri sonu açık şekilde one piece aleminin en güçlüsü olacaktır...
"Seni bırakırsam gider arkadaşlarımı öldürürsün."Yanlış anlama, yorumları hızlı okudum, kimin yazdığına dikkat etmedim.
Ben ilk baştan Luffy'nin seçimini ve Lucci'nin gücü karşısında tayfanın söylemlerini dile getirdim. Yaralı Lucci'ye üşüşmekten bahsetmiyordum. Güç farkina yeterince vurgu yapıldı. Nami'nin lafı bu kadar tartışılırken, bunları es geçmek komik duruyor. Ötesini yorumlamadım, çünkü bağlantılı değil. Bağlamak isteyesense dinlemeyip her türlü bağlar.
Nami'nin Chopper'a dediklerine katıl sen, boşver. Tartışmalar biter, unutulur ama bu budur, benim gibi düşünmeyen de idiottur diye yaklaşanlar unutulmayacaklar, efsane oldular.Sıkıntı yok ya zaten herkes kendi fikrini zikrediyor işte. Bu tartışmalar anca manganın sonunda falan biter herhalde. Bu ara da güç farkı yerine katılmıyorum.
Nami'nin söylemi kadar değil demek ki, hacı vizyonsuzsun."Seni bırakırsam gider arkadaşlarımı öldürürsün."
Luffy'nin söylemleri de yeterince açıktı zaten. :/
Vizyon vizyon dediğin nedir ki gülüm? Ben Zoro için dünyaya marimo yeşili perdeyle bakmayı göze almışım.Nami'nin söylemi kadar değil demek ki, hacı vizyonsuzsun.
Ona katılmaz isem ayıp olur zaten, ben fark ettim onuNami'nin Chopper'a dediklerine katıl sen, boşver. Tartışmalar biter, unutulur ama bu budur, benim gibi düşünmeyen de idiottur diye yaklaşanlar unutulmayacaklar, efsane oldular.