Bende diyorum ki wb ile denk olan korsan kralı aşacak adam nasıl en güçlü olmuyor,etik ve adil görmeyen sensin,bazı yardımlar oluyor elbet katılıyorum ama bu seri sonuna kadar böylemi sürecek,yardım olsa bile katada bile olduğu gibi sonunda tek başına yeniyor,böyle gözükmesinin sebebi luffyi kendinden çok güçlü rakipler ile eşleştirmesi,bilerek çok zora sokması,bu adam istese hiçbir yardım olmadan tek de aldırır ama kendinin de dediği gibi güçsüz rakip sevmiyor ve zorlayarak aldırıyor,bunu hep böyle yaptı ve yapmaya devam edecek bizde bu yüzden eleştireceğiz ama ben şahsen bu zorlanmalarından daha zevk alıyorum,belki daha basit şekilde aldırsa,yardım olmasa bu kadar hoşuma gitmezdi,sonunda rakibini aştığı gerçeğini değiştirmiyor,misal şuan kata ile vs yapsa alır benim açımdan net,çok zorlanır ama alır,kaçmasına gerek kalmaz,en son vs sinde 2 saat g4 kullanıyordu,düşün ne kadar geliştirmiş,bu adam kata gibi görüp 2 saat g4 de kalsa kata mata kalmaz ortada,gene çok zorlanır ama bitirir işini,demek istediğim odanın işleyiş şeklinden böyle oluyor