Bi et bi süt tamamdır işi.Ani hasar almada kapışırlar ama totalde Luffy ağır tokarlar. Zoro Mihawktan sonra baya sakat kaldı. Kumadan sonra da. Luffynin hiç bir yarasının 2. arca sıçradığını gören var mı?
Bi et bi süt tamamdır işi.Ani hasar almada kapışırlar ama totalde Luffy ağır tokarlar. Zoro Mihawktan sonra baya sakat kaldı. Kumadan sonra da. Luffynin hiç bir yarasının 2. arca sıçradığını gören var mı?
O dediğin olayın kategorisi başka.Dayanıklılık değil iyileşme hızına girer.Luffy onda net önde et yiyince adam hemen iyileşiyor delik kapandı alabastada var mı ötesi be.Ben şüpheleniyorum bu db serisindeki gibi birşeyler var herhalde bunda ırktan yada D. klanından kaynaklı ama db izlemediğim için o sulara dalmadım.Ani hasar almada kapışırlar ama totalde Luffy ağır tokarlar. Zoro Mihawktan sonra baya sakat kaldı. Kumadan sonra da. Luffynin hiç bir yarasının 2. arca sıçradığını gören var mı?
Et bugunu çıkarsan da öyle yav. Adam çok hızlı toplanıyor.O dediğin olayın kategorisi başka.Dayanıklılık değil iyileşme hızına girer.Luffy onda net önde et yiyince adam hemen iyileşiyor delik kapandı alabastada var mı ötesi be.Ben şüpheleniyorum bu db serisindeki gibi birşeyler var herhalde bunda ırktan yada D. klanından kaynaklı ama db izlemediğim için o sulara dalmadım.
Dövdüğü Lucci komada yatarken adam 2. shibukaisine halleniyorduBi et bi süt tamamdır işi.
Joker falan denk gelir belki ha ne dersin?Nw de kartlar yeninden dağıtılıyor!
Mihawktan sonra bir de kuma var işte. Hepsi de ağır yaralar bir dahaki arca sıçraması da Zoro nun dayanıklılığına vurgu için. Luffy nin hangi yarası sıçrayacak? Zaten Zoro gibi aldığı tek büyük yara da göğsünde adamın onda da 2yıl dinlendi adam.Ani hasar almada kapışırlar ama totalde Luffy ağır tokarlar. Zoro Mihawktan sonra baya sakat kaldı. Kumadan sonra da. Luffynin hiç bir yarasının 2. arca sıçradığını gören var mı?
İşte Sanji nasıl beslediyse hayvanı.Dövdüğü Lucci komada yatarken adam 2. shibukaisine halleniyordu
. Beğeni sistemi gelse de şu yorumu beğenebilsem 3 kere.Dövdüğü Lucci komada yatarken adam 2. shibukaisine halleniyordu
Bunların farkındayım. Örneklerini de veriyorum. Sen genel anlamda belli başlı şeyler için kullanılan ifadeyi gidip en uzak anlamı için seçersen bir sıkıntı çıkar ister istemez bence.Objektif olmak için çok zorlanacağım bir durum değil zaten %50-%50 ihtimali olan bir çeviri değil bu. %90 üstü olan ihtimali seçmişim. İstediğin anlam çıksın diye zorlayan sensin. Mesela neden dayanıklılığından değil de durumla alakasız başka bir özelliğinden bahsettiğini düşündün? Çünkü öyle olmasını istedin.
Mesela bir şey "hard" olmadan da "tough" olabilir. Sözlükteki karşılığına tek başına bakmak seni yanıltır. Burada kelime sıfat mı, zarf mı, fiil mi? Anlamı etkiler her şey. Motamot çeviri yapılmaz.