Tougt a takılmışlar. Benim bildiğim sert, zorlu anlamında kullanılır ama :SSinek, yağ çıkarmak vb yürür gider aslında da salla pek de önemli değil
Tougt a takılmışlar. Benim bildiğim sert, zorlu anlamında kullanılır ama :SSinek, yağ çıkarmak vb yürür gider aslında da salla pek de önemli değil
Nasıl yok? Zoro'yu kaç kere aldığı yaralardan dolayı deliksiz uyurken gördüler? Şu ana kadar öyle bir şey hiç olmamıştı. Her zaman sert takılan zorlu durmaya çalışan kendini zorlayan bir adamdı Zoro. Kış adasında çıplak antrenman felan yapıyordu. Zoro'nun genel çizdiği profile çok iyi uyuyor.Yerine göre çevirirsin o yüzden. Sahne belli yahu. Dediğin anlama gelecek bir muhabbet de yok yani.
Sahne belli. Sağa sola çekmeye gerek yok yani. Benim ne düşündüğümün de önemi yok valla. O kadar açık ki ne diyeyim?Şaka bir yana bu dayanıklılık konusunda ne düşünüyorsun? Senin gibi Oda aşığı, Merry fanı bir adam objektif bakar bu işe.
Olm neyin trolü :S tartışma buraya taşınmadan önce başkalarını alıntılayıp sordukları sorulara kendimce cevap yazıyordum. Bu liseli tartışmasında benim yerim yok. Zoro yeterince dayanıklı çıkacaktır. Nasıl ki Luffy ana karakter yeaa rakip kim olursa yenecek denebiliyorsa Zoro'ya kim rakip olursa olsun bin litre kan kaybetse, on bin darbe alsa da ayakta kalacaktır. Basit yani. Luffy plot aracı da Zoro değil mi meh.Ben işin orasını hep kaçırıyorum. Bir de troll yorum atıyorsun ya hepten gidiyor? Bu tartışmada kimden yanasın sen? Genel olarak şetöcü dwei - san.
Eğer böyle düşünüyor isen Bizde arkadan konuşmak ayıptır zaten. inanmayacak bir şey yok işte manga da geçiyor olay. Bir daha manga da aksi söylenene kadar elimizde ki veri bu.Genelde alıntılamayıp medya faresi gibi laf atanlar oluyor da seni de öyle sandım. Neyse sözünün eri adamlar kalmış demek ki. Ben inandım ama Zoro 2y öncesinde Luffy'den dayanıklıymış.
Değilmiş işte! Bundan sonra en dayanıklı Zoro deyip en sağlam B.Haki Zoro da mottosu ile hareket edeceğiz. Ayıktın mı :STougt a takılmışlar. Benim bildiğim sert, zorlu anlamında kullanılır ama :S
Bağır yiğidim. Ama bu cevap da güzel değil ki be. O zaman hepten bir kurguyu okumanın tadı kalmıyor. :SOlm neyin trolü :S tartışma buraya taşınmadan önce başkalarını alıntılayıp sordukları sorulara kendimce cevap yazıyordum. Bu liseli tartışmasında benim yerim yok. Zoro yeterince dayanıklı çıkacaktır. Nasıl ki Luffy ana karakter yeaa rakip kim olursa yenecek denebiliyorsa Zoro'ya kim rakip olursa olsun bin litre kan kaybetse, on bin darbe alsa da ayakta kalacaktır. Basit yani. Luffy plot aracı da Zoro değil mi meh.
Nw de kartlar yeninden dağıtılıyor!Değilmiş işte! Bundan sonra en dayanıklı Zoro deyip en sağlam B.Haki Zoro da mottosu ile hareket edeceğiz. Ayıktın mı :S
Objektif olmak için çok zorlanacağım bir durum değil zaten %50-%50 ihtimali olan bir çeviri değil bu. %90 üstü olan ihtimali seçmişim. İstediğin anlam çıksın diye zorlayan sensin. Mesela neden dayanıklılığından değil de durumla alakasız başka bir özelliğinden bahsettiğini düşündün? Çünkü öyle olmasını istedin.Fişleme değil. Genel anlamda ne kadar istesen de tam objektif olabileceğini düşünmüyorum bu konuda.