Şaka bir yana bu dayanıklılık konusunda ne düşünüyorsun? Senin gibi Oda aşığı, Merry fanı bir adam objektif bakar bu işe.Alpamis fena sıvamış. İçerik belli hâlbuki.
Şaka bir yana bu dayanıklılık konusunda ne düşünüyorsun? Senin gibi Oda aşığı, Merry fanı bir adam objektif bakar bu işe.Alpamis fena sıvamış. İçerik belli hâlbuki.
Yerine göre çevirirsin o yüzden. Sahne belli yahu. Dediğin anlama gelecek bir muhabbet de yok yani.Neyi sıvamışım? Aynı tough ifadesini başka yerde zorlu , sert olarak kullanıyorlar. Hatta dayanıklı anlamından daha çok bunlarla kullanılıyor.
Kardeşim önce uslubuna dikkat et lütfen. Burada manga diye gerçek olmayan bir şey tartışıyoruz alt tarafı. Ben senin yazdığını görmedim daha bunu paylaşırken söylemiştim arkadaşa kesin böyle derler diye ona ithafen yazdım. Eğer sana yazsaydım alıntılardım arkadan konuşacak değilim.Espri yaptım orada çocuk gibi ağlamasana hemen. :S
Neyi göreceksin :S Biz kimiz ayrıca :SHaki ile dayak yiyip bi ayağıya kalksın o zaman görürüm ben sizi!
Kuma konusu açılacak. Bu muhabbet uzar.
Fişleme değil. Genel anlamda ne kadar istesen de tam objektif olabileceğini düşünmüyorum bu konuda.Arkadaş bana bir çeviri sordu cevapladım. Yorum katmadım. Kafanızda fişlediğiniz için taraflı yazdığımı düşünmüş olmalısınız. Çeviriye hatalı muamelesi yapıldığı için tartışmaya dahil oldum. Benim anladığım bu oradan. İnanıp inanmamak, güvenip güvenmemek size kalmış.
Ben işin orasını hep kaçırıyorum. Bir de troll yorum atıyorsun ya hepten gidiyor? Bu tartışmada kimden yanasın sen? Genel olarak şetöcü dwei - san.Neyi göreceksin :S Biz kimiz ayrıca :S
Genelde alıntılamayıp medya faresi gibi laf atanlar oluyor da seni de öyle sandım. Neyse sözünün eri adamlar kalmış demek ki. Ben inandım ama Zoro 2y öncesinde Luffy'den dayanıklıymış.Kardeşim önce uslubuna dikkat et lütfen. Burada manga diye gerçek olmayan bir şey tartışıyoruz alt tarafı. Ben senin yazdığını görmedim daha bunu paylaşırken söylemiştim arkadaşa kesin böyle derler diye ona ithafen yazdım. Eğer sana yazsaydım alıntılardım arkadan konuşacak değilim.
Sinek, yağ çıkarmak vb yürür gider aslında da salla pek de önemli değilOlay ne la heycanlandım bişiler var gibi