Aynen olabilir ama çok yanlış anlaşılmalara gidebilir buDüz koşu o. Brook çok hafif olduğu için çok hızlı koşuyormuş. Öyle ki deniz üstünde koşabiliyor.
Aynen olabilir ama çok yanlış anlaşılmalara gidebilir buDüz koşu o. Brook çok hafif olduğu için çok hızlı koşuyormuş. Öyle ki deniz üstünde koşabiliyor.
Koşu yarışı o.Oda geçen sbs de yarış yapsalar
Brook>sanji>luffy demişti ama bunda ne anlatmak istedi tam anlamadım bende.
Hadi sanji tamam neyse de brook ne alak la
Ben beklentimi dile getiriyorum sizin gibi. :S xdO sence oluyor işte. Daha görmedik. Gördüğün bir şeyi, görmediğin bir şeyle kıyaslıyorsun. Yanılgı burada. Ben buna nasıl cevap vereyim şimdi?
Savunma, dayanıklılık, iyileşme bunlar ayrı şeyler bu arada. Karıştırmamak lazım.
Fikrimi değiştirdim.Zoro'nun tayfadaki en dayanıklı adam olduğunu söylemek için Nami'nin cümlesine muhtaç değiliz. O cümleyi de alsınlar Mariana çukuruna atsınlar; möhüm deeel
Daha Buggy arctan, Baratie'den, Arlong Parktan beri işlenen bir dayanıklılık konusu söz konusu iken bir cümle, bir sahne çıksa da bayram etsek diye bekleyen şahıslar beklemeye devam etsin.
Zoro'nun dayanıklılığı 2 kere 2 kadar net bir konu.
Reyisin kemiklerini un gibi ufalasan, kanını su gibi akıtsan o ufalanmış kemiklerini kanı ile harç yapıp beton gibi dikilir yine rakibinin karşısına! Aslan aslannnnn
Çok net veri ne ? Yani Oda özel olarak hepimizi tek tek arayıp yada mesaj mı atması lazım en dayanıklı Zoro diye?Bunların farkındayım. Örneklerini de veriyorum. Sen genel anlamda belli başlı şeyler için kullanılan ifadeyi gidip en uzak anlamı için seçersen bir sıkıntı çıkar ister istemez bence.
Çok da önemli bir konu değil. Böyle çok net bir veri gibi bahsediliyor yazma gereği hissettim. Sonuçta yıllardır tartışılan bir konu.
Koşma hızı. Mesela arkadan denizciler kovalarken dümdüz koşuyorlar ya işte o. Savaş içinde ani yer değiştirme atiklik/çeviklik olarak düşünülmeli.Oda geçen sbs de yarış yapsalar
Hadi sanji tamam neyse de brook ne alak la
İşte yanlış, adı üstünde.Aynen olabilir ama çok yanlış anlaşılmalara gidebilir bu
Ona bir şey diyemem. Olamaz da diyemem.Ben beklentimi dile getiriyorum sizin gibi. :S xd
O koşu yarışı bildiğin. 100 metre mi 200 mü bilemem tabiOda geçen sbs de yarış yapsalar
Hadi sanji tamam neyse de brook ne alaka la
Aybidiyon bahhhFikrimi değiştirdim.
Luffy daha dayanıklıdır.
Etini sütünü ver tamam. Senin örnek verdiğin arcın başında cebinde tavukla gezen adam değil mi bu Luffy? Arc sonunda Merry ile giderken yolda balıkla omega3 falan derken hem zeka hem gelişim hem de enerji vermiştir Luffy'e.Sanjiye nasıl bağladın öyle