+1 Forumun heyecanı gidiyor böyle olunca. Şimdi ben bu foruma girdiğimde sinirlenemeyecek miyim? Ne anladım ben bu işten.Ben bu databooku kabul etmiyorum aga, Luffy>Zoro nedir şaka mı bu?
+1 Forumun heyecanı gidiyor böyle olunca. Şimdi ben bu foruma girdiğimde sinirlenemeyecek miyim? Ne anladım ben bu işten.Ben bu databooku kabul etmiyorum aga, Luffy>Zoro nedir şaka mı bu?
Belliydi reis boşuna mı tayfanın başına geçti zou’da adam taktikle hem bm nin gemisini çökertiyordu hem enis lobby kapılarını anadoluya açmıştıSanji aynı zamanda danışman rolünde demişler hadi iyisin.
Başından beri kart bilgilerini kabul eden benimle muhatap ol bundan sonra.Noldu la birden herkes kabul etmeye başladı kartları?
Aynen, sen gönül rahatlığıyla gömebilirsin beni.Başından beri kart bilgilerini kabul eden benimle muhatap ol bundan sonra.
Aslında şimdi o kartta tam olarak neden bahsediyorlar falan bilmek lazım, hani güç derken şimdi buna hız falan giriyor mu bence girmez yani girmemesi lazım, Zoro'nun bitiriciliği mesela çok fazla şimdi o girer mi yok bence girmez böyle şeyler olmaz yani, hee ne dedin, olmaz değil mi olmaz de la ahahahaBaşından beri kart bilgilerini kabul eden benimle muhatap ol bundan sonra.
Rica ederim. Fandaşlarımız yanlış bilgilere temellendirip hatalı savunma yapmasın istedik@Rika Bilgi için sağ olasın bu arada. Arada kaynıyordu az kalsın, kusura bakma.
Zoro kılıçları kapatmıştır. Fiziksel güçtür o Zaman atlamasından sonra da basamakları hızlı aşmıştır aynenAslında şimdi o kartta tam olarak neden bahsediyorlar falan bilmek lazım, hani güç derken şimdi buna hız falan giriyor mu bence girmez yani girmemesi lazım, Zoro'nun bitiriciliği mesela çok fazla şimdi o girer mi yok bence girmez böyle şeyler olmaz yani hee olmaz değil mi ahahaha
Hem taaa iki yıl öncesinin kartı o zamandan sonra olaylar çok değişti çok, basamakları çok hızlı aştı Zoro eğitim alarak