Orda bahsedilen sıfat değil yalnız. Özel isim.Adem arapça bir kelime.Erkek kişisi demek.Adamın kelime anlamı da erkek kişisi demek.Ufak bir tdk ziyareti ile daha fazla bilgi edinebilirsin.
Bu adam kelimesi ingilizcede,adem kelimesi arapçada,adam kelimesi türkçede aynı anlamlara geliyorlar.Erkek kişisi.Özel isim olarak bahsettiği şey ağacın ismi de olabilir,ilk insan olduğu söylenen bizce bilinen ismi ile Adem de olabilir.Yani ağacın ismi türkçe olarak adam ağacı da olabilir Adem ağacıda.Kesinlik yok.Orda bahsedilen sıfat değil yalnız. Özel isim.
G4 açınca Luffy en az amiral etmiyor.O işleri bir geç.
Lucci kim ile dövüştü seride ? Luffy.E Luffy üzerinden değerlendirmeyeceğiz de ne yapacağız.Sanki seride başkaları da dövüşüyormuş gibi yazmışsın.Luffy ark bosslarını döver.Başkaları için sadece süre verilir bu yendi denir.Bu manganın dövüş mevzusu bu.Bir ana karakterin iki yıllık gelişimi ile başka bir karakterin iki yıllık gelişimi aynı olamaz.Bu kadar kesin bir şeyi neden ısrar ile kabul etmiyorsun anlamıyorum.İki sene önce Luffy>Lucci mi ? evet.İki sene sonra Luffy>>Lucci kesin bir şey.Aradaki farkı sen de 2 ben diyeyim 10.Fark gayet açık.
Bak orada gayet güzel Lucci küçüklükten beri eğitiliyor yazmışım.Oruçun öncesinde bilinen bir dövüş geçmişi var mı,yok.
Herhalde okumadın mangaya göre göstergeler bu yönde sizin önyargılarınızın aksine.Evet neden ilginç.Boundman sağ kola üstünlük kuruyor imparatora savunma yaptırıyor.Shanks'in akainuyu durdurmasından aman aman bir farkı yok.Buradan akainudan üstün demiyorum yanlış anlaşılmasın.
''G4 açınca Luffy en az amiral etmiyor.O işleri bir geç.''Bu cümle dışında mesajında katıldığım hiçbir fikrin yok.G4 açınca Luffy en az amiral etmiyor.O işleri bir geç.
Lucci kim ile dövüştü seride ? Luffy.E Luffy üzerinden değerlendirmeyeceğiz de ne yapacağız.Sanki seride başkaları da dövüşüyormuş gibi yazmışsın.Luffy ark bosslarını döver.Başkaları için sadece süre verilir bu yendi denir.Bu manganın dövüş mevzusu bu.Bir ana karakterin iki yıllık gelişimi ile başka bir karakterin iki yıllık gelişimi aynı olamaz.Bu kadar kesin bir şeyi neden ısrar ile kabul etmiyorsun anlamıyorum.İki sene önce Luffy>Lucci mi ? evet.İki sene sonra Luffy>>Lucci kesin bir şey.Aradaki farkı sen de 2 ben diyeyim 10.Fark gayet açık.
Bak orada gayet güzel Lucci küçüklükten beri eğitiliyor yazmışım.Oruçun öncesinde bilinen bir dövüş geçmişi var mı,yok.
Bu tarz videoların altında gördüğüm yorum genelde şu oluyor.Daha önce atan oldu mu bilmiyorum, fan yapımı olarak fena olmamış bence.
WB'nin göğsündeki yarayı bu azman açmıştır, karşılığında da o malum büyük yarayı almıştır, Wano da görürüz hikayesiniBu tarz videoların altında gördüğüm yorum genelde şu oluyor.
Better than toei.
Aynı bu da öyle.
Roger olduğunu söyledi ya adam.Korsan kraldan aşağısı babalığa öyle yara açabilir mi yapma lütfen böyle şakalar senin gibi fana yakışmıyor.WB'nin göğsündeki yarayı bu azman açmıştır, karşılığında da o malum büyük yarayı almıştır, Wano da görürüz hikayesini