Muhtemelen öyle ancak orada kast edilen Adem değil mi yani ağacın adı Adam değil de Adem olmalı bana kalırsa. @Smoker sen ne düşünüyorsun bu konuda?adam kelimesi ademden türemiş bir kelime değil mi zaten ?
Muhtemelen öyle ancak orada kast edilen Adem değil mi yani ağacın adı Adam değil de Adem olmalı bana kalırsa. @Smoker sen ne düşünüyorsun bu konuda?adam kelimesi ademden türemiş bir kelime değil mi zaten ?
Hazine Ağacı Adam ve Güneş Işığı Ağacı Eve. Adem ve Havva'dan geliyor isimleri. Adam ve Eve, Adem ve Havva'nın ingilizce isimleri.Muhtemelen öyle ancak orada kast edilen Adem değil mi yani ağacın adı Adam değil de Adem olmalı bana kalırsa. @Smoker sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Benim de demek istediğim adam kelimesi Adem den türeme.Nerdeyse aynı anlamları var gibi.Fark etmez bana göre de anlam karmaşası olmasın dersen Adem de olur yani.Arapça Adem kelimesi türkçeye adam olarak geçmiş.Muhtemelen öyle ancak orada kast edilen Adem değil mi yani ağacın adı Adam değil de Adem olmalı bana kalırsa. @Smoker sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Bunu zaten biliyorum ancak anlam karmaşası oluşuyor sanki forumda Adam ağacı denildiğinde.Hazine Ağacı Adam ve Güneş Işığı Ağacı Eve. Adem ve Havva'dan geliyor isimleri. Adam ve Eve, Adem ve Havva'nın ingilizce isimleri.
Aynen anlam karmaşası olmaması açısından diyorum zaten.Benim de demek istediğim adam kelimesi Adem den türeme.Nerdeyse aynı anlamları var gibi.Fark etmez bana göre de anlam karmaşası olmasın dersen Adem de olur yani.Arapça Adem kelimesi türkçeye adam olarak geçmiş.
?Benim de demek istediğim adam kelimesi Adem den türeme.Nerdeyse aynı anlamları var gibi.Fark etmez bana göre de anlam karmaşası olmasın dersen Adem de olur yani.Arapça Adem kelimesi türkçeye adam olarak geçmiş.
Adem arapça bir kelime.Erkek kişisi demek.Adamın kelime anlamı da erkek kişisi demek.Ufak bir tdk ziyareti ile daha fazla bilgi edinebilirsin.
Zoro gelip evrene tek atacak şimdi.901 için sayfa sızmış diyorlar. Tam 1 nisanın üstüne bu resmi görünce bilemedim.
Yine de, eğer doğruysa ODA'yı tebrik ederim. Hiçbir şey değilse de bu riski alma cesaretinden dolayı.
Tabii ki doğruysa bile Luffy'nin ölmeyeceğini biliyoruz.
Çizimler tanıdık geldi, önceki bölümlerden kareler alınıp yan yana yapıştırılmış gibi.901 için sayfa sızmış diyorlar. Tam 1 nisanın üstüne bu resmi görünce bilemedim.
Yine de, eğer doğruysa ODA'yı tebrik ederim. Hiçbir şey değilse de bu riski alma cesaretinden dolayı.
Zoro'nun gözü olmamış. :/901 için sayfa sızmış diyorlar. Tam 1 nisanın üstüne bu resmi görünce bilemedim.