Yoo. Direkt İngilizce ya da Japonca sunacağız.Türkçe lisanslı kaynak bu kardeşim.Fan çevirilerini mi sunacaksınız kaynak diye !!!
Yoo. Direkt İngilizce ya da Japonca sunacağız.Türkçe lisanslı kaynak bu kardeşim.Fan çevirilerini mi sunacaksınız kaynak diye !!!
Dediğin gibi biliniyor fakat insanlar bunu mutlak gerçek olarak kabul ediyor :S İşin içinden çıkılamıyormuş, neden ki ben gayet çıkıyorum.Aynısı onun için de geçerli zaten. Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası olarak biliniyor. Aksini görmediğimiz sürece öyle kalacak.
Mihawk resmen tavşanlarla uğraşacak vaktim yok demiş. Koskoca Yonkou düello teklif ediyor, eski günlerin hatrına gel iki kılıç tokuşturalım diyor, len de get diyor Mihawk, kesicem yanlışlıkla öbür kolunu da diyor.Burada da böyle. Japoncasına bakmak lazım bir ara.
Sen ingiliz ya da japon musun ?Yoo. Direkt İngilizce ya da Japonca sunacağız.
Evet. Söylemedim mi daha önce? Annem Japon, babam İngiliz. Ben Türkiye'de doğduğum için Türkçe biliyorum.Sen ingiliz ya da japon musun ?
Sen ne anlarsın ya? Burası nere bir kere? Burada da böyle derken ne demek istiyorsun? Bir kere settle things ne demek önce onu açıkla efendi! Arkadaşın dediğiyle uyuşmuyor olmasına karşın sen burada da böyle diyerek, o lanet olası "da" ekini kullanarak onu destekler nitelikte insanları yanıltacak şekilde paylaşma yapmaya utanmıyor musun? Bir de mod olacaksın. Ulan çivisi çıkmış forumun çivisi1!11!Burada da böyle. Japoncasına bakmak lazım bir ara.
İnsan doğduğu yerli midir yoksa atalarının geldiği yerli mi ?Evet. Söylemedim mi daha önce? Annem Japon, babam İngiliz. Ben Türkiye'de doğduğum için Türkçe biliyorum.
Atalarının geldiği yerliyse öyleyse temelde Dünya vatandaşı olması gerekir ki benim buna bir itirazım olmaz.İnsan doğduğu yerli midir yoksa atalarının geldiği yerli mi ?
Oha bi dk biz Dünyalı mıydık :S La hani başka gezegenden gelmiştik :SSsssAtalarının geldiği yerliyse öyleyse temelde Dünya vatandaşı olması gerekir ki benim buna bir itirazım olmaz.