Saçmalıyosun kardeşim ben başka evrendenim :SOha bi dk biz Dünyalı mıydık :S La hani başka gezegenden gelmiştik :SSsss
Saçmalıyosun kardeşim ben başka evrendenim :SOha bi dk biz Dünyalı mıydık :S La hani başka gezegenden gelmiştik :SSsss
Senin evrenin her türlü benimdir. Ben Apeiron'um.Saçmalıyosun kardeşim ben başka evrendenim :S
Sen Anaksimandros'ta kalmışsın.Senin evrenin her türlü benimdir. Ben Apeiron'um.
Hee Wb'ye fos dedin. O daha kötü lan. Neresi fosmuş Wb'nin ?düzelltim yorumu yanlış yazmışım
Yaşlı ve hastaydı ya fos oldu hemenHee Wb'ye fos dedin. O daha kötü lan. Neresi fosmuş Wb'nin ?
bu ikiliye göre daha dayanıksız güçsüz meyve gücünü al ne kalıyo geriye.Hee Wb'ye fos dedin. O daha kötü lan. Neresi fosmuş Wb'nin ?
serideki foslar wb,marco ve ace.Beyazbıyık serinin en fos elemanıdır. Attığı depremli yumruk yerde küçük bir krater açıyor; Linlin elini yere değdiriyor zemin kırılıyor.
Beyazbıyık depremli yumruğuyla yakınındaki insanları ötelere fırlatıyor; Linlin, kral hakisi + çığlığı ile sağ kolunu ve başka her şeyi ötelere fırlatıyor.
Bahsettiğin ikilinin bir sağlık sorunu yok o yüzden karşılaştırmak anlamsız. Ek olarak meyvesiz Beyazsakal da çok güçlü.bu ikiliye göre daha dayanıksız güçsüz meyve gücünü al ne kalıyo geriye.
O kadar handikapı BM ve Kaido'ya versen ne yaparlar bakmak lazım. Beyazsakal seride gömülecek en son adamdırYaşlı ve hastaydı ya fos oldu hemen
sağlıklıda sağlıksızda 1e 1 de yenemez bence bm yi de kaidoyu daBahsettiğin ikilinin bir sağlık sorunu yok o yüzden karşılaştırmak anlamsız. Ek olarak meyvesiz Beyazsakal da çok güçlü.
O kadar handikapı BM ve Kaido'ya versen ne yaparlar bakmak lazım. Beyazsakal seride gömülecek en son adamdır