Senin için dememiştim. Ama senin de g4 Luffy olayın abartı olmuşZoro haterı olduğu için bazı insanlar Mihawk’ı çöpe çekebilir bir şey diyemem ama ben onlardan değilim. Sadece kişisel fikrimi belirtiyorum.
Ödeşmek değil, dövüşmek diyor. Yenişemedikleri söylenebilir yani. Mihawk öyle bir adam değil. Varsayımlarla hareket etmez.Yenişemedikleri söylenemez. Shanks ve Mihawk ilk kez bir araya geldiklerinde Mihawk ''tek kolu kalmış bir adamla ödeşmeye lüzum görmüyorum'' diyor.
Belki Mihawk kendisini Shanks'ten sonra olarak görüyordur ta ki tek kolu kalana kadar. Bunun üzerine birinci olduğunu düşünmüştür. Sonuçta Shanks'in tek kollu hali ile savaşmaya yenmeye tenezzül edecek değil. Yenmesinin de kıymet-i harbiyesi yok.
Gerekli Şeyler yayıncılık ödeşmek diye çevirmiş.Ödeşmek değil, dövüşmek diyor. Yenişemedikleri söylenebilir yani. Mihawk öyle bir adam değil. Varsayımlarla hareket etmez.
Gereksiz bir çeviri olmuş.Gerekli Şeyler yayıncılık ödeşmek diye çevirmiş.
Belki en iyi unvanına sahip olmasına rağmen yenemeyip berabere kaldığı için öyle demiştir.Gerekli Şeyler yayıncılık ödeşmek diye çevirmiş.
Başka kaynak mı bulamadın?Gerekli Şeyler yayıncılık ödeşmek diye çevirmiş.
Türkçe lisanslı kaynak bu kardeşim.Fan çevirilerini mi sunacaksınız kaynak diye !!!Başka kaynak mı bulamadın?
Burada da böyle. Japoncasına bakmak lazım bir ara.Başka kaynak mı bulamadın?