Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynısı onun için de geçerli zaten. Mihawk dünyanın en iyi kılıç ustası olarak biliniyor. Aksini görmediğimiz sürece öyle kalacak.
Dediğin gibi biliniyor fakat insanlar bunu mutlak gerçek olarak kabul ediyor :S İşin içinden çıkılamıyormuş, neden ki ben gayet çıkıyorum.
 
Burada da böyle. Japoncasına bakmak lazım bir ara.

Mihawk resmen tavşanlarla uğraşacak vaktim yok demiş. Koskoca Yonkou düello teklif ediyor, eski günlerin hatrına gel iki kılıç tokuşturalım diyor, len de get diyor Mihawk, kesicem yanlışlıkla öbür kolunu da diyor.
 
Sen ingiliz ya da japon musun ?
Evet. Söylemedim mi daha önce? Annem Japon, babam İngiliz. Ben Türkiye'de doğduğum için Türkçe biliyorum.
Burada da böyle. Japoncasına bakmak lazım bir ara.

Sen ne anlarsın ya? Burası nere bir kere? Burada da böyle derken ne demek istiyorsun? Bir kere settle things ne demek önce onu açıkla efendi! Arkadaşın dediğiyle uyuşmuyor olmasına karşın sen burada da böyle diyerek, o lanet olası "da" ekini kullanarak onu destekler nitelikte insanları yanıltacak şekilde paylaşma yapmaya utanmıyor musun? Bir de mod olacaksın. Ulan çivisi çıkmış forumun çivisi1!11!
 
benim ufaklık 13 aylık oldu , ne kadardır giremiyorum foruma hala daha mihawkın gücü çözülememiş. e.oda sırf bu gizem yüzünden bile helali hakediyor :D bakalım seri sonunda nerede duracak mihawk :)
 
Mihawkın her yeri ayrı bir gizem be kardeşim. Adam yeşil mumlu bir kayık da geliyor bacak bacak üstüne atarak, yahu bildiğin kayık

bu adam yeni dünyada da böyle geziyor büyük ihtimal, bu mihawk efendi neyine güvenerek böyle kıytırık bir kayıkda geliyor anlaması güç, asıl sorulması gerekilen bu adam nasıl bu kadar rahat olabiliyor madem bir amiral seviyesi bile değilse. Hadi tayfası olsa anlarım evet amiral altı olabilir diye ama yok imkansız duruyor buradan bakınca. Diğer shickilere bakın hepsinin bir idealleri ve tayfası var, ezik buggy bile tayfa ile shicki oldu büyük ihtimal. Shickilik makamında olan kişilerin az çok neden olduğu anlaşılıyor da bu mihawk'ın ne tayfası var ne adam akıllı bir gemisi :D adam istediğin zaman savaşmıyor da yav bu adam niye var diye sorasım geliyor arada :D sırf zoro için oluşturulmuş bir karakter mi ? tek misyonu bu olamaz heralde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık