Kata sadece anasından sorumlu değil, kardeşlerinden de sorumlu. Luffy geldiğinde sadece anasını değil, kardeşlerini de tokatlayacak. Tıpkı son sefer yaptığı gibi.
Hakisinim gelişmesine bakarsak bir aralar homies>Katakuri diyebilir miyiz ?Kata hayatı Totlanddan ibaret yaşamış biri olarak o ödülü ayartan ormandan almış olmalı
''G4 yonkou alıyordu bir zamanlar'' bunu bana yazan sen değil misin(artık sana kim dediyse). Benim bununla ne alakam var? Git bunu sana kim dediyse ona yaz.Ne milletin lafı anlamadım ben de diyorum sen de diyorsun bunu herkes söylüyor dalga mı geçiyorsun anlamadım ki. Hala aynı şeyleri yazıyorsun bu potansiyel tek Zoro da mı var cevabını yazdık işte Bir yanda hep her şeyini veren Luffy ile Hiç bir şey yapmamış Zoro yu rahat rahat kıyaslıyorsun sıkıntı yok ben eşit olabilir deyince sıkıntı, öyle olmuyor o işler. Kılıcının çizilmemesine sevinmesi ile gücün tam alakası ne abi onu anlamadım ne alaka yani, bumu seviye belirlediğin nedenler?
Luffy nin ölüp ölüp dirilmesi ne kadar zorlandığını gösterir o yüzden belirtiyorum Zoro da zorlanmıyor, Mr1 dövüşünden başka rakibine dokunamadığı dövüşü yok adamın onu bulup ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.
Cracker konusun da herkesin dövüş stili, Zoro bisküvi yemezdi ama başka şekilde yenerdi reis bulurdu yolunu Luffy gibi rahat olun.
Mihawk ile Kata nasıl aynı ya Mihawk tayfasız, amaçsız, sıkılan bir adam kendine bir rakip bulunca herif gaza geldi bıraktı adamı, Ryuma gibi oda Zoro'yu görünce heyecanlanmıştı herif bir hayvan ile karşılaşacak gibiyim diye. Kata öyle mi? Adam Anayı korumalıyım bu adam ölmeli Ana ya tehlike çıkaracak deyip bir anda kaç yıllık Anasını satıp Luffyci oluyor nasıl aynı şimdi ikisi?
Nasıl tek attığı ortada evet ama senin dediğin gibi değil Mr1 den başka kime yapmış söyle göster?
Ben Zoro Luffyi parçalar da demedim.
O neden ki ? Sesine gülüyordu da Kata'nın gülünecek bir şeyi yoktu bence.Pica'yla dalga geçen Luffy'nin Kata'yla alay etmemesi...
O neden ki ? Sesine gülüyordu da Kata'nın gülünecek bir şeyi yoktu bence.
Evet eğlenceli bir sahne ama gülünecek bir sahne değil bence dalga geçermiş gibi
Bu görünüş daha düşük seviyede birinde olsa bizimkiler eğlenirdi bence.Evet eğlenceli bir sahne ama gülünecek bir sahne değil bence dalga geçermiş gibi