Ben emin olamıyorum hala. Dalga geçilmeyecek gibi değildi Pika ama Katakuri o kadar dalga da geçilecek halde değil bence. Gülümsetir ama dalga geçirtmez diyorum yani kısaca.Bu görünüş daha düşük seviyede birinde olsa bizimkiler eğlenirdi bence.
Ben emin olamıyorum hala. Dalga geçilmeyecek gibi değildi Pika ama Katakuri o kadar dalga da geçilecek halde değil bence. Gülümsetir ama dalga geçirtmez diyorum yani kısaca.Bu görünüş daha düşük seviyede birinde olsa bizimkiler eğlenirdi bence.
MakulBen emin olamıyorum hala. Dalga geçilmeyecek gibi değildi Pika ama Katakuri o kadar dalga da geçilecek halde değil bence. Gülümsetir ama dalga geçirtmez diyorum yani kısaca.
Luffy genel olarak fiziksel özelliklerle dalga geçer. Enel'e kulak memesi demesi gibi.O neden ki ? Sesine gülüyordu da Kata'nın gülünecek bir şeyi yoktu bence.
Dalga geçmiyor ki, büyüklüğünden etkilendiLuffy genel olarak fiziksel özelliklerle dalga geçer. Enel'e kulak memesi demesi gibi.
Evet öyle ama Pika'daki dalga geçme olayı kadar değil bence. Eliyle gösterip yerlere yatana kadar güldüler yaLuffy genel olarak fiziksel özelliklerle dalga geçer. Enel'e kulak memesi demesi gibi.
Önce hafiften bir kurşun gelir Bege'nin adamından :/Bobbin ‘in Akainu ve Dof ‘tan güçlü olduğu bir seri hayal ediyorum gözlerim kapalı ...
Her yanım kılıç dolu boyoyon.
Bu Bobbin anca kompanzasyonu dengelemek için devreye kondansatöre paralel bağlanır . Yemediği dayak kalmadı reisin.Önce hafiften bir kurşun gelir Bege'nin adamından :/
Luffy'i unutmayalım. Ondan da güçlüydü.Bobbin ‘in Akainu ve Dof ‘tan güçlü olduğu bir seri hayal ediyorum gözlerim kapalı ...
Her yanım kılıç dolu boyoyon.