Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kata sadece anasından sorumlu değil, kardeşlerinden de sorumlu. Luffy geldiğinde sadece anasını değil, kardeşlerini de tokatlayacak. Tıpkı son sefer yaptığı gibi.
 
Ne milletin lafı anlamadım ben de diyorum sen de diyorsun bunu herkes söylüyor dalga mı geçiyorsun anlamadım ki. Hala aynı şeyleri yazıyorsun bu potansiyel tek Zoro da mı var cevabını yazdık işte Bir yanda hep her şeyini veren Luffy ile Hiç bir şey yapmamış Zoro yu rahat rahat kıyaslıyorsun sıkıntı yok ben eşit olabilir deyince sıkıntı, öyle olmuyor o işler. Kılıcının çizilmemesine sevinmesi ile gücün tam alakası ne abi onu anlamadım ne alaka yani, bumu seviye belirlediğin nedenler?

Luffy nin ölüp ölüp dirilmesi ne kadar zorlandığını gösterir o yüzden belirtiyorum Zoro da zorlanmıyor, Mr1 dövüşünden başka rakibine dokunamadığı dövüşü yok adamın onu bulup ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz.

Cracker konusun da herkesin dövüş stili, Zoro bisküvi yemezdi ama başka şekilde yenerdi reis bulurdu yolunu Luffy gibi rahat olun.

Mihawk ile Kata nasıl aynı ya Mihawk tayfasız, amaçsız, sıkılan bir adam kendine bir rakip bulunca herif gaza geldi bıraktı adamı, Ryuma gibi oda Zoro'yu görünce heyecanlanmıştı herif bir hayvan ile karşılaşacak gibiyim diye. Kata öyle mi? Adam Anayı korumalıyım bu adam ölmeli Ana ya tehlike çıkaracak deyip bir anda kaç yıllık Anasını satıp Luffyci oluyor nasıl aynı şimdi ikisi?

Nasıl tek attığı ortada evet ama senin dediğin gibi değil Mr1 den başka kime yapmış söyle göster?

Ben Zoro Luffyi parçalar da demedim.
''G4 yonkou alıyordu bir zamanlar'' bunu bana yazan sen değil misin(artık sana kim dediyse). Benim bununla ne alakam var? Git bunu sana kim dediyse ona yaz.

İkincisi ''her şeyini veren Luffy''. Evet, Luffy dövüşlerinde her şeyini veriyor, çünkü rakipleri de vermesini gerektiriyor. Luffy'nin her şeyini vermesi artık geriye başka bir şeyi olmayacağını mı gösteriyor? Bu kadar nasıl emin olabiliyorsun. Luffy, Doff karşısında öldü öldü dirildi, gitti KKG açtı, Cracker karşısında öldü öldü dirldi, gitti Tankman açtı, Kata karşısında öldü öldü dirildi, gitti hem gözlem hakisi hem de Snakeman açtı. Şimdi Luffy potansiyelinin sınırına mı ulaştı? Bundan sonraki dövüşte başka bir teknik göstermeyecek mi? Tekrar söylüyorum sen ''her şeyini verme'' olayını yanlış anlamışsın. Her mesajında bunu yazıyorsun ama yanlış bir düşünce. Zoro bir şey göstermedi de gösterdiğinde 50 gücündeki Zoro 100 mü olacak? Pica karşısında sevinen adam bir anda sağ kol seviyesine mi çıkacak. Ne bitmez potansiyelmiş.

Şimdi:
Mihawk, sırf canın sıkıldığı için Don Krieg'i takip eden biri. Ayrıca Mf'de gördük ki kendinden zayıflar karşısında hiç acımayıp tekleyip geçen birisi. Bu adamın karakteri bu. Geliyoruz Zoro-Mihawk olayına. Karşısındaki zayıfsa tekleyip geçen birisi ne hikmetse ben bu sefer kılıç kullanmayacağım, bıçak kullanacağım diyor. Daha ortada etkilenecek bir durum da yok, bu bir. Sonrasında dövüş oluyor vesaire, Zoro'dan etkilenip onu hayatta bırakıyor, bu iki.

Ryuma olayı da başka bir komedi benim gözümde. Ağzından o kadar savaşçı ruhu, şu bu diyen karakter dövüş devam ederken adam akıllı aldığı daha ilk darbede kılıcı Zoro'ya veriyor. Hani nerde senin savaşçı ruhun, hani onurunla dövüşün, ölümüne rakibine saygı. Onlar unutuluyor ve hop kılıç Zoro'nun elinde.

Katakuri'nin hayatının gösterildiği flashbackleri gördün mü bilmiyorum. Adam ağzı yüzünden hayatı boyunca sıkıntı yaşamış, alay edilmiş, kabul görmemiş.Annesi olan Big Mom'ın çocuklarının kusurlarıyla nasıl alay ettiği ortada. Böyle bir durumda büyümüş bu adam. Hayatında ilk defa birisi ağzıyla alay etmiyor, ağzının şeklini görse bile Kata'ya adam yerine koyup alay etmiyor. Bundan dolayı da Luffy'ye saygı duyması gayet normal. Ama saygı duymasına rağmen Luffy' nasıl vurduğu ortada. Var olan bütün kuvvetiyle geçiriyor Luffy'ye. Mihawk gibi karşımdaki zayıf adam, dur ben bıçak çıkarayım demiyor.

Cracker olayında haklısın. Bu forumda Zoro iki slash ile Cracker'i alır tarzında yorumlar gördükten sonra o konuda ne deseniz kabul ederim artık (!).

Mihawk olayı, bal. Ryuma olayı, bal. Mr.1 olayı, bal. Adamın en büyük üç savaşı baldan geçilmiyor. Daha saymaya ne gerek var.

Eğer tekrar ''Luffy her şeyini verdi'' tarzında yazacaksan, benden bu kadar. Çünkü tekrara girdi olay.
 
Son düzenleme:
Evet eğlenceli bir sahne ama gülünecek bir sahne değil bence dalga geçermiş gibi :D
Bu görünüş daha düşük seviyede birinde olsa bizimkiler eğlenirdi bence.

Katakuri'nin ne kadar baskı altında yaşadığının bir kanıtı işte. Adam yemeği bile yalnız yiyor :( Zaten en son sahnede dikkat edersen ''Annemi yenmek için geri gelecek misin'' demiyor, ''Koca Ana'yı yenmek için geri gelecek misin'' diyor. Bir çocuğun öz annesi hakkında 3. tekil kişi olarak konuşması ne kadar acı bir durum. Bu bile Kata'nın o dövüşte ne kadar etkilendiğini gösteriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık