Ben mi diyorum Zoro'nun rakipleri güçsüzdü diye? daha demin sen dedin Pica gibi adamlar ile vs atmıyor Luffy diye, artı potansiyelini tam göstermediğini de biliyorsun herkes biliyor, gösterse gayet de ikisi eşit çıkabilir, potansiyelin sınırını da ben bilemem Oda bilir. G4 Yonkou alıyordu bir aralar değil mi?
Milletin dediklerini bana söyleyip mi haklı çıkmaya çalışıyorsun? Geç bunları. Hala aynı gösterse eşit çıkabilir diyorsun ya. Bu potansiyel tek Zoro'da mı var arkadaş? Luffy'de falan yok mu? Zoro, Luffy ile dövüşse Luffy'den yeni bir şeyler görmeyecek miyiz artık? Zoro potansiyelli diyorsun, hep güçsüz rakiplerle savaştı diyorsun ama dediğin Zoro, güçsüz Pica karşısında kılıcım çizilmedi diye sevinen adam. Şimdi hem Pica karşısında sevinecek hem de potansiyeli tavan yapıp sağ kol seviyesine çıkacak. Buna ancak gülünür
İkincisi sonuçta ölüp ölüp dirildi mi? dirildi. Ben Luffy bütün potansiyelini bitirdi daha bir şey çıkmaz bundan demedim dediğim şey ölüp ölüp dirilmesi dediğim şeyde gayet doğru adam yerlerde süründürüyordu yalan mı? Cracker karşısında yeni teknik çıkardı helal olsun, arkadan Nami bisküvi ıslatıyordu ama. Kata karşısın da yeni bir teknik çıkardı yine helal olsun, ama kaçıp kaçıp duruyordu.En son Kata bunu prensesini izler gibi izliyordu yerde baygın yatarken Luffy. Potansiyelini göstermeyen bir tek Zoro yok tabi, potansiyel dediğin şeyin her zaman görünmeyen yanı vardır illa ki ilerleyecekler ama sorun şu ki Zoro reis hiçbir şey göstermiyor adam TEK ATIYOR TEK. Pica karşısın da sevinen Zoro dedin adam doğradı Pica kaçıyordu adamdan kaçmasa daha erken bitirecekti.
Luffy'nin ölüp ölüp dirilemediği bir dövüş var mı? Belki bir nebze Hordy sayılabilir. Onun haricinde Oda'nın Luffy'ye çizdiği dövüşler bu. Nasıl ki Zoro yenilip yenilip hiç bir şey gösteremeyip sonra bir anda güçlenip tek atıyorsa, Luffy de ölüp ölüp dirilip yeniyor. Sen biraz bu ölüp ölüp dirilmeleri kafanda büyütüp Luffy'nin sınırı bu kadar şeklinde görmüşsün herhalde.
Cracker karşısında bisküvileri ıslatan Nami ama o bisküvileri yiyebilen ve 11 saat bu işlemi yapabilen de Nami. Ben oraları unutmuşum yav. Zoro orda olsa o da yer, ne olacak ki. Nasıl olsa Zoro tekleyip geçiyor.
Kata'nın Luffy'den etkilenmesi de yeni bir şey zaten. Serinin başında Mihawk, Zoro'yu öldürecekken aval aval bakıp Zoro'nun iki üç fiyakalı söz söylemesine izin verir ve Zoro'nun iradesinden etkilenip onun hayatta kalmasına izin verir. Şimdi sorsak bunlar tammamen farklı şeyler. Güzel düşünce
Tek atıyor diyosun da adamın nasıl ''tek attığı'' ortada. Dövüş başlar, dövüşün sonlarına kadar Zoro rakibine herhangi bir zarar veremez ama dövüşün sonuna bir bakıyoruz göklerden gelen bir Oda armor ile Zoro rakibine tek atmış.
Üçüncüsü Luffy hiçbir şey yapmıyor diye bir şey başından beri kimse söylemiyor tabi ki irade yumruk onun ama gelip de Luffy Zoroyu şöyle gömer şöyle yapar derseniz Ben de nasıl vs aldığına bakarım adamın. Bir de Luffy galibiyete götüren yumrukları oradan buradan toplamıyor ama oraya gelene kadar neler neler dönüyor say say bitmez.
Nasıl vs aldığına falan bakmamışsın sen. Luffy'nin genel ölüp ölüp dirilmesini yeni bir şey gibi görüp Zoro'nun sözde tek atma durumuyla ilişkilendirip Zoro by ölüp ölüp dirilen Luffy'yi parçalar düşüncesine girmişsin.