Vista'yı ciddiye almıyorsa Mihawk gözümde düşer.Mihawk'ın Jozu, Crocodile ve Vista'yı ciddiye aldığı bir an gösterebilir misin?
Vista'yı ciddiye almıyorsa Mihawk gözümde düşer.Mihawk'ın Jozu, Crocodile ve Vista'yı ciddiye aldığı bir an gösterebilir misin?
Durdurduğu bir sürü an var. Hatta hepsi. Mihawk hangisini geçebildi? Linlin hadi başka kapıya diye yolundan çekti Jinbeiyi. Birde handikapıyla yaptı bunu. He ikisini aynı kefeye koyuyorsan eyw.Mihawk'ın Jozu, Crocodile ve Vista'yı ciddiye aldığı bir an gösterebilir misin?
Sen diyorsun ki Mihawk hepsini çiğneyip geçseydi ve Luffy'i öldürseydi! Mangaka Luffy ölmesin diye kimleri hiç etti, Mihawk yine iyi durumda. O haliyle bile op evreninde gördüğümüz en güçle saldırılarda ikisini yaptı bu adam!Durdurduğu bir sürü an var. Hatta hepsi. Mihawk hangisini geçebildi? Linlin hadi başka kapıya diye yolundan çekti Jinbeiyi. Birde handikapıyla yaptı bunu. He ikisini aynı kefeye koyuyorsan eyw.
Yahu şu Vista dövüşü ciddiydi diyenlerle ne yapacaz bilmiyorum! Adam bi taraftan kılıç sallıyor diğer taraftan kritik yapıyor, dövüşe odaklanmıyor bile...Vista'yı ciddiye almıyorsa Mihawk gözümde düşer.
Arkadaş Vista çok mu ciddiye alıyordu dövüşü Mihawk ciddiye alsa ne olur almasa ne olur ortada ciddileşmemiş bir Vista var mı var hemde çöktü mü tepesine çöktü boş ver gerisiniVista'yı ciddiye almıyorsa Mihawk gözümde düşer.
Mangaka luffy ölmesin diye Big moma handikap vermis olmasın ayrıca Big momun handikapli hâliyle mihawki kiyaslamak zaten onun yonkou seviyesinde olmadığını gosterir.Sen diyorsun ki Mihawk hepsini çiğneyip geçseydi ve Luffy'i öldürseydi! Mangaka Luffy ölmesin diye kimleri hiç etti, Mihawk yine iyi durumda. O haliyle bile op evreninde gördüğümüz en güçle saldırılarda ikisini yaptı bu adam!
Bu arada, ikisini aynı kefeye koymuyorum, Mihawk daha güçlü!
Yonkou dediğin çiğner. Harcamak istemiyorsa hiç çıkarmazdı Mihawkı karşısına. Luffy Mihawktan 2 yıl önce kaçarken Linlinden şimdi kaçıyor.Sen diyorsun ki Mihawk hepsini çiğneyip geçseydi ve Luffy'i öldürseydi! Mangaka Luffy ölmesin diye kimleri hiç etti, Mihawk yine iyi durumda. O haliyle bile op evreninde gördüğümüz en güçle saldırılarda ikisini yaptı bu adam!
Bu arada, ikisini aynı kefeye koymuyorum, Mihawk daha güçlü!
Yani Vista o kadar seviyesinibaltında ki adam bir kılıçustasını ciddiye almayarak kılıçustalığının onuruna hakaret etmiş olmuyor mu Dünyanın en iyi kılıç ustası Vista ile ilk defa karşılaşıyor ama hiç karşısındakini deneme fırsatını değerlendirmiyor, anladım.Yahu şu Vista dövüşü ciddiydi diyenlerle ne yapacaz bilmiyorum! Adam bi taraftan kılıç sallıyor diğer taraftan kritik yapıyor, dövüşe odaklanmıyor bile...
Yani diyorsun ki karşısında saygı gösterdiği rakibe ciddi dalmadı. Bu kılıç ustaları amma onursuz herifler çıktı be.Arkadaş Vista çok mu ciddiye alıyordu dövüşü Mihawk ciddiye alsa ne olur almasa ne olur ortada ciddileşmemiş bir Vista var mı var hemde çöktü mü tepesine çöktü boş ver gerisini
Valla benim o dövüşte gördüğüm tek şey ikisinin de birbirine kılıç tokuşturduğu hani şu Wano arc'ın girişinde Zoro'nun yaptığı saldırının yakınından geçecek güç de bile bir birilerine kılıç sallamadılar. Mihawk bu karşılaşmayı ciddiye almamışsa Vista da almamıştır yorumunu çıkarttım ben.Yani diyorsun ki karşısında saygı gösterdiği rakibe ciddi dalmadı. Bu kılıç ustaları amma onursuz herifler çıktı be.