Mesele Squardo'nun kılıcı değil işte. Bu kocakarının hasar alıp almadığını test etmek istiyorsan Akainu'nun magmasını, Kizaru'nun ışınını, Shanks'ın haki yüklenmiş kılıcını yemesi lazım. Yoksa alatrikten kim ölmüş ?Yazarken ben de güldüm.
Mesele Wb'nin yaşı değil ki burada. Hasar alabiliyor demek istiyorum. Denk getirirsen yonkoudan bile kan alabilirsin diyorum yani. Bigmom içinse durum farklı. Squardo'nun kılıcını Bigmom hissetmezdi bile. Bak bu da bu kadının silahı işte. Diğerlerinde olmayan bir özellik. Dahası tartışmanın ana noktasını karıştırmışsın sen. :/ Ben hakiyle savunmadan falan bahsetmedim ki. Denk getirirse öttürür dedim.
Ayrıca evet, 20 yıl önce de Wb'nin silahlanmasını aşabilirdi. Bu b.haki senin hayal ettiğin gibi bir şey değil densetsu'cum. Daha sağlam b.hakinin olması hasar almayacağın anlamına gelmiyor. Bunun örneğini defalarca kez görmüş olsak da unutmuş olabilirsin elbette ama bari daha yeni bitmiş olan Kata dövüşünü unutmasaydın keşke. :/ B.hakisi net üstün olmasına rağmen G4 yiyince yamulan Kata sahneleri dün gibi aklımda hala.
Kıytırık haki yüklü kılıca gelince oo efsane, şu devasa saldırıya gelince çöp. He canım he. :/
Bana Lutfü'nun dövüşlerinden örnek verme. Hepsi saçmalık şelalesi
Hay yaşa toprağam. Tartışmanın harareti içinde örnek vermeyi de unutmuşuz
Madem öyle bir şu durum hakkında ne düşünüyorsun?