Bigmom neyini tartışıyorsunuz anlamadım kadına şimşek şartı bişey olmadı hiç bir şey işlemiyor kılıç kullanıyor diye mihanw fancılarına mı gönderme var
Hayır öyle değil. O slash bir seviye belirleyici. Aynı douriki gibi. WB'a attığı slashın matematiği şu.Mihawk'ın, WB'ye, bütün neyi varsa koyarak salladığı hayatının slash'ı nedeniyle bütün gücü bitmişti. Ne de olsa bütün gücünü koyarak tek atma niyeti vardı ama nasip olmadı. Ondan Vista karşısında pek varlık gösteremedi. Yoksa hayatının ciddiyeti ile savaşıyordu.
İş zaten şaka gibi.Yalnız şu yorumu işin şakası olarak mı attın bilmiyorum ama gerçekten o dövüşten çekilmek zorundaydı yoksa Akainu'nun Ryuusei Kazanına yakalanacaktı.
İyi de bu adam sürekli güce takık değil mi :S Karşısındakini gücüne göre ciddiye alan birisi la bu Mihawk. Ciddiye almasaydı eline fırsat geçen Vista bitirirdi işini şahin gözlünün.Öyle düşünebilirsin ama o savaşta lordlar tam gücüyle dövüşmedi, net örnek Doflamingo! Korsanların olduğu alana bi kafes açıp bir kaç klon gönderse iş tamamdı ama yapmadı öyle bir şey...
100 metre kim uçmuş ? Kim Akainu uçmuş dedi ?Akainu'nun "Ölü WB'den yediği dayak" diye aşağılanması hala devam ediyor ya, insan ne diyeceğini şaşırıyor yav. Nasıl bur mentaliteye ulaşıyorlar insanlar?
Bir tarafta kafasını, göğsünü erittirmiş adam, diğer tarafta yediği yumruk sonucu uçan Akainu.
Evet arkadaşlar, kafayı göğsü bırakmak mı yoksa 100 metre uçup hiçbir şey olmamış gibi dönmek mi?
Cevabınız tabii ki de kafayı göğsü bırakmak, 100 metre uçmak mı? Aman tanrım olamaz, hemen malı mülkü ortaya bırakayım, uçmamak çok önemli.
Mesela Luffy burada ilk yumruğu atar atmaz kazanmıştı, E. Oda fancition yazdırmış asistanlarına demiş göndereyim bari Jump'a. Hem bak, WB'den daha da uzağa uçuruyor.
Akainu laf atanlarıda anlamıyorum beyaz sakal yerin dibine soktu adamı attığı yumruklarla adam kalktı beyaz sakalı deşti kimse bunları görmedi heral de akainıu sevmesemde hakkını yememek lazım benceAkainu'nun "Ölü WB'den yediği dayak" diye aşağılanması hala devam ediyor ya, insan ne diyeceğini şaşırıyor yav. Nasıl bur mentaliteye ulaşıyorlar insanlar?
Bir tarafta kafasını, göğsünü erittirmiş adam, diğer tarafta yediği yumruk sonucu uçan Akainu.
Evet arkadaşlar, kafayı göğsü bırakmak mı yoksa 100 metre uçup hiçbir şey olmamış gibi dönmek mi?
Cevabınız tabii ki de kafayı göğsü bırakmak, 100 metre uçmak mı? Aman tanrım olamaz, hemen malı mülkü ortaya bırakayım, uçmamak çok önemli.
Mesela Luffy burada ilk yumruğu atar atmaz kazanmıştı, E. Oda fancition yazdırmış asistanlarına demiş göndereyim bari Jump'a. Hem bak, WB'den daha da uzağa uçuruyor.
Akainu'ya WB vurunca düşüyor ya çatlaklara, onu diyorum. WB beyefendi dövmüş oldu Akainu'yu orada.100 metre kim uçmuş ? Kim Akainu uçmuş dedi ?
Ne oluyor len burada
He, o olayda Akainu düşerken küfür ettiği içindir, çok takma durumu kimse uçmaktan bahsetmemiştirAkainu'ya WB vurunca düşüyor ya çatlaklara, onu diyorum. WB beyefendi dövmüş oldu Akainu'yu orada.
Güzel ağlamıştı Reis, aşağı süzülürkenİyi ezmişti Akainuyu ama haa aklıma geldikçe gülerim.