Luffy'de potansiyel yok demedim.Bu yaş olayını potansiyele bağlayarak yorumlamak yanlış diyorum.Potansiyelinde bir sınırı vardır.Mesela sence yonkolar kaç yaşında o seviyeye ulaşmıştır ? Benim tahminim 30'dan erken değildir.Şuraya varıcam.Yanlış hatırlamıyorsam sende kk ve yonkolar arasında büyük güç farkı görmüyordun.O zaman Luffy kk seviyesine 20 yaşında çıkacaksa yonkolar neden yonko seviyesine Luffy'den daha geç çıkıyor ? Hani seviye olarak az fark var ama hedefe ulaşma olarak neden daha fazla fark var ? Bunu sadece potansiyelle açıklayamazsın.Ana karakter zorlaması daha fazla var işin içinde.
Bu dediğinin her zaman farkında olundu zaten.
Olayı hikaye açısından yorumlarsan ne diyeceksin? Oda hikaye açısından bunu bir mantığa oturtmak için ne söyleyebilir? Potansiyel kavramını sana söyler. Bu açıklamada ise sana herhalde hikaye açısından işin ne renkte olduğunu söylemeyecek. Adam kurgu açısından sana ne yaptığını söyler. Hikaye zaten önünde. Ona da mantığını sen bulursun. Seri içindeki karakter ne diyecek? Oda arkasında geri durun 20 yaşında KK olacak mı diyecekler?
@Daredewill
Açıklama dediğin yerde güç olarak Yonkou gücündeki karakterleri yenemeyeceği için demiş. 2 yıl aranın ise olgun gözükmesiyle alakası olduğu için kısa tutmuş. O kadar küçük yaşta bu kadar güçlü olamaz diye bir şey demedi adam.
Onu geçtim kendi serisi içinde 5 Yaşında 300 yıllık Devi elinin tersiyle öldürebilecek kadar güçlü çizdiği Lin Lin var? Lin Lin istisna oluyor da serinin ana karakteri niye istisna olamıyor. Onu geçtim Ace gibi bir varlık gösterememiş adamı da istisna için sokuyonuz.