Dragonu amiral altı görüyorsun herhalde ?Karşısına geri kalan dünyayı koyarsan yavru köpek muamelesi görürler Wb ve Rogerı koysan da olur.Roger Garpı alırken Wb şenks ve dragonu kafa kafaya vurur.
Dragonu amiral altı görüyorsun herhalde ?Karşısına geri kalan dünyayı koyarsan yavru köpek muamelesi görürler Wb ve Rogerı koysan da olur.Roger Garpı alırken Wb şenks ve dragonu kafa kafaya vurur.
Aşağı yukarı amiral görüyorum.Sorun Wbde.O çok güçlü.Dragonu amiral altı görüyorsun herhalde ?
Valla seni bilmem de,wb de roger de bana göre iki amiral alamaz,hepsinin işlevi fazlasıyla var,o yüzden biraz abes kaçtı banaAşağı yukarı amiral görüyorum.Sorun Wbde.O çok güçlü.
Bana göre de alamaz zaten.Mübalağa diyoruz buna.Valla seni bilmem de,wb de roger de bana göre iki amiral alamaz,hepsinin işlevi fazlasıyla var,o yüzden biraz abes kaçtı bana
Ciddiye almışım biraz,kusura bakmaBana göre de alamaz zaten.Mübalağa diyoruz buna.
Dragon gelirdi, wb de gelirdi ace gidiyor diye. Shanks gelirdi. Bu kadarı yeterli zaten.MF savaşında Luffy idam sehpasında olsa ve orayı Shanks bassaydı durum nasıl olurdu ?
WB ile ACE yerine Shanks ile Luffy...
sorun yokCiddiye almışım biraz,kusura bakma
evet demişmiyim
Ace'ten 1 yaş küçükken 3e katlıyor.Ace öleli üç yıl( Op zamanı, bizim zamanda 10 oldu heralde) oldu bi zahmet geçsin
Emperor Kid güzelmiş ama hakkını yememek lazım
Ace ölmüş adam artı yeni dünyada kaptan değildi ve Ace öleli 10 yıl oluyor neredeyse, ne bitmez Ace'niz varmış kendinizi ezik mi hissediyorsunuz nedir anlamadımAce'ten 1 yaş küçükken 3e katlıyor.
Geçiniz.