Luffynin yok ama Shanks falan yardıma gelirse olur. Amirallere karşı bi yonkou olmadıkça aşılamaz oralar.Şimdi tayfadan biri yakalansa luffyin kurtaracak gücü var bence.
Luffynin yok ama Shanks falan yardıma gelirse olur. Amirallere karşı bi yonkou olmadıkça aşılamaz oralar.Şimdi tayfadan biri yakalansa luffyin kurtaracak gücü var bence.
bende total müttefik gücünden bahsettim zaten.yoksa beş mugiwara tayfası gelse kurtaramazlarLuffynin yok ama Shanks falan yardıma gelirse olur. Amirallere karşı bi yonkou olmadıkça aşılamaz oralar.
Shanks müttefik sınıfına girmiyor daha. Yakınlık üzerine konuşuyorsak zaten Luffy'yi isterse tüm evren tutsun. Dragon, Garp, Shanks ve niceleri dünyayı yıkar.bende total müttefik gücünden bahsettim zaten.yoksa beş mugiwara tayfası gelse kurtaramazlar
Karşısına geri kalan dünyayı koyarsan yavru köpek muamelesi görürler Wb ve Rogerı koysan da olur.Roger Garpı alırken Wb şenks ve dragonu kafa kafaya vurur.Shanks müttefik sınıfına girmiyor daha. Yakınlık üzerine konuşuyorsak zaten Luffy'yi isterse tüm evren tutsun. Dragon, Garp, Shanks ve niceleri dünyayı yıkar.
Ölülerden yardım istersin işte böyle anca. Geçiniz.Karşısına geri kalan dünyayı koyarsan yavru köpek muamelesi görürler Wb ve Rogerı koysan da olur.Roger Garpı alırken Wb şenks ve dragonu kafa kafaya vurur.
ölüsü yeter dedikleri bu işteÖlülerden yardım istersin işte böyle anca. Geçiniz.
kardeşim bir kaç sözüm var sana :Shanks müttefik sınıfına girmiyor daha. Yakınlık üzerine konuşuyorsak zaten Luffy'yi isterse tüm evren tutsun. Dragon, Garp, Shanks ve niceleri dünyayı yıkar.
kardeşim bir kaç sözüm var sana :
1-Ben shanks müttefik diye birşey demedim
2-Ama Shanks'ı müttefik saymak için kesin bir veriye ihtiyaç yoktur.
3-Ayrıca Shanks gelmese bile luffy krtarabilir diye düşünüyorum.