Bıçak atmaktan terfi edip büyük kılıçlara geçtin bakıyorum. Hemen havan değişmiş, bi küçük bakmalar gelmiş.yazık la size
Bıçak atmaktan terfi edip büyük kılıçlara geçtin bakıyorum. Hemen havan değişmiş, bi küçük bakmalar gelmiş.yazık la size
Mevzu bıçakta kılıçta değil.Mevzu sayısında gizliBıçak atmaktan terfi edip büyük kılıçlara geçtin bakıyorum. Hemen havan değişmiş, bi küçük bakmalar gelmiş.
Kokusu çok hoş diyorlar, en iyi sen bilirsin. Güzel kokuyor mu bari?Mevzu bıçakta kılıçta değil.Mevzu sayısında gizli
O iş sayıyla olsaydı Zoro çocukken yenmişti Kuinayı, 2 sene önce avatarındakini ince ince dilimlerdi.Mevzu bıçakta kılıçta değil.Mevzu sayısında gizli
Zoro adam akıllı iradesi olan kimi yenmiş Kuina'yı yenecek ? Kaku, Ms.1 PicaO iş sayıyla olsaydı Zoro çocukken yenmişti Kuinayı, 2 sene önce avatarındakini ince ince dilimlerdi.
Hacchi de Zoroyu dilimlemişti.
Mis mis.Hele içhimonji bildiğin adamı cennete götürüyor.Kokusu çok hoş diyorlar, en iyi sen bilirsin. Güzel kokuyor mu bari?
Ashura formda 9 tane oluyorO iş sayıyla olsaydı Zoro çocukken yenmişti Kuinayı, 2 sene önce avatarındakini ince ince dilimlerdi.
Hacchi de Zoroyu dilimlemişti.
Elleri yetmedi ağzına aldı bi tane de. Yakında yetmiyor diye koltuk altına da yerleştirecek iki tane.Mis mis.Hele içhimonji bildiğin adamı cennete götürüyor.
Ashura formda 9 tane oluyor
Onu diyorum ben de. Ezik herif habire kılıç arttırıyor. Sorunun kılıç sayısında olmadığını anlaması ne kadar sürecek bilinmez.Zoro adam akıllı iradesi olan kimi yenmiş Kuina'yı yenecek ? Kaku, Ms.1 Pica
30 yıldır seri devam ediyor len bu nasıl bir şekilsizliktir
Ağzını boş boş konuşmaya adayacağına kılıca adamış işte şenks ağzına almıyor da ne oluyor.Anca boş atar,boş laf her yere.Az biraz vahşet seven mangakamız olsaydı denizciler korsan fantezisi yapıyorduElleri yetmedi ağzına aldı bi tane de. Yakında yetmiyor diye koltuk altına da yerleştirecek iki tane.
Onu diyorum ben de. Ezik herif habire kılıç arttırıyor. Sorunun kılıç sayısında olmadığını anlaması ne kadar sürecek bilinmez.
Birinin buna anlatması lazım. “Sen eziksin işte la, anla. Bak Shanksa herif kıyafetine uygun topuzu seçip takıyor kılıcı gidip savaş durduruyor.” demeli. Mihawk bile anlatamamış. Kuina yaşasa kesmişti bunu çoktan.
Hep boş hayaller. Savaşı durdurdu mu, durdurdu. Biri çıkıp tek laf edebildi mi, edemedi. Gerisi lafügüzaf.Ağzını boş boş konuşmaya adayacağına kılıca adamış işte şenks ağzına almıyor da ne oluyor.Anca boş atar,boş laf her yere.Az biraz vahşet seven mangakamız olsaydı denizciler korsan fantezisi yapıyordu