Zoro gömmek bizim işimiz Gerçi tadilat dolayısı ile 1 ay kapalıyızOlsun ya.O da elbet birgün aramıza geri dönecek.Gerçi o zaman geldiğinde de sen Zoro konularında benle vs atıcan yine.İki ucu bilmem neyli deynek mi oldu şimdi anlamadım.
Zoro gömmek bizim işimiz Gerçi tadilat dolayısı ile 1 ay kapalıyızOlsun ya.O da elbet birgün aramıza geri dönecek.Gerçi o zaman geldiğinde de sen Zoro konularında benle vs atıcan yine.İki ucu bilmem neyli deynek mi oldu şimdi anlamadım.
Red varken benim müdahil olmama gerek kalmıyor pek. Bir yıllığına Luffy'nin askeri olsa alayınızı silip süpürür xd E tabi, yıllardır benim argümanlarımla yetiştiği için nasıl laf sokacağını ve nereden cevap vereceğini çok iyi biliyor.
Belli belli.Yersiz argümanlar ile luffy savunmaya çalışmasından onu nasıl eğittiğin açığa çıkıyor ne de olsa Gerçi eğittiğin olmadı oraya ama başka kelime uyduramadım oraya.Red varken benim müdahil olmama gerek kalmıyor pek. Bir yıllığına Luffy'nin askeri olsa alayınızı silip süpürür xd E tabi, yıllardır benim argümanlarımla yetiştiği için nasıl laf sokacağını ve nereden cevap vereceğini çok iyi biliyor.
Sus la.1 ay fandaşız oyunbozanlık yapma.Zaten sayımız az bir de kendi aramızda savaş veremeyiz!!Zoro gömmek bizim işimiz Gerçi tadilat dolayısı ile 1 ay kapalıyız
Şamar oğlanı da diyebiliriz. Neyse fandaşıma çamur attırma bana şimdi. Luffy ile bir sorununuz varsa bana değil ona gidin. Tokatlayıp yollasın sizi.Belli belli.Yersiz argümanlar ile luffy savunmaya çalışmasından onu nasıl eğittiğin açığa çıkıyor ne de olsa Gerçi eğittiğin olmadı oraya ama başka kelime uyduramadım oraya.
fandaşını tehdit ediyorlar burda sen uyuyorsun.Uyanın ey zorocu kardeşlerim.Sus la.1 ay fandaşız oyunbozanlık yapma.Zaten sayımız az bir de kendi aramızda savaş veremeyiz!!
taşeron fan mı la o da ona yönlendiriyorsunŞamar oğlanı da diyebiliriz. Neyse fandaşıma çamur attırma bana şimdi. Luffy ile bir sorununuz varsa bana değil ona gidin. Tokatlayıp yollasın sizi.
Buggy gibi buda burun lafı geçse hemen üzerine alınıyordu.
Ne sandın ya? Bizim işimizi görsün diye fan yaptık.taşeron fan mı la o da ona yönlendiriyorsun